BEZ DLAKE NA JEZIKU

Grdović oštro odgovorio na prozivke Alke Vuice i Vlatke Pokos: ‘Ma ja ne znam koji je njima vrag, odjednom poludile!‘

‘Ovaj napravio, onaj napravio, što si napravila, dvije riječi ako je napisala. Karijeru napravi čovjek sam!‘

Mladen Grdović

 Damjan Tadic/Cropix/Cropix

Ja sam spreman da padnem na bini, da me nema, bar sam pao na bini. Pao sam par puta kao i Mick Jagger, kao svi i Bruce Springsteen, kažu da je zapeo. Ma što je zapeo, ‘nažuljao‘ se brate mili kao ja, moraš biti iskren - rekao je Mladen Grdović za Novu TV, piše Slobodna Dalmacija.

Osvrnuo i na prozivke svojih kolegica Alke Vuice i Vlatke Pokos. Pokos je rekla kako nikada nije trebala snimiti duet s pjevačem i da on to izmišlja, a Vuica tvrdi kako joj nikada nije platio pjesmu "Tu je moj dom".

image

Mladen Grdović

Screenshot Facebook/morski.hr

- To su sve moji prijatelji i ja ne znam koji je njima vrag, odjednom polude svi. Ovaj napravio, onaj napravio, što si napravila, dvije riječi ako je napisala. Karijeru napravi čovjek sam. To znači da prije svega moraš imati nešto u sebi. Nisam ja lijep, ali moraš imati neki magnet, je l‘ tako? Nema veze, ja volim oprostiti ljudima. Ja Alku kad vidim, ja je poljubim. Za Vlatku ne znam baš, jer me iznenadila. Toliko smo bili veliki prijatelji, ali isto bih joj oprostio - poručio je pjevač.

image

Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković

Danijel Soldo/Cropix

Veliki je navijač Hajduka i vjeruje da će splitski klub ove sezone postati prvak države nakon 19 dugih godina.

- Ja mogu iskreno reći da suci moraju biti malo konkretniji i ovaj put zaslužuje Hajduk da bude prvak. Ništa to nije strašno ako je Dinamo treći, ako je Rijeka druga, Osijek četvrti. Ali, mislim da će Hajduk ove godine pobijediti. I još mi je želja da Hrvatska osvoji bar brončanu medalju na Euru ovaj put - kazao je Mladen koji na ruci ima istetoviran grb splitskog kluba, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:50