PRAVA RIČ

Grupa Viva u novom singlu otkrila čarobnu riječ za pravu ljubav

Predstavljaju specifičnu, ali pravu dalmatinsku ljubav žene i muškarca

Grupa Viva

 Pilot Studio/

‘Prava rič‘ naziv je nove pjesme grupe Viva kojom predstavljaju specifičnu, ali pravu dalmatinsku ljubav žene i muškarca, za čiji se tekst kao i produkciju pobrinuo skladatelj i tekstopisac Nenad Ninčević dok glazbu potpisuje Toni Rajnović, frotman grupe Viva.

Svoje glazbeno iskustvo grupa Viva marljivo i strpljivo gradi već dvadeset godina, a čine je Toni Rajnović, Mario Salvador, Stipe Jurišić, Marko Bilan i Kristina Boban. Iza sebe imaju studijski album pod nazivom ‘Šteta duše, šteta tila‘, kao i mnogobrojne festivale, a 2009. osvojili su visoko treće mjesto na Splitskom festivalu s pjesmom ‘Volin sve bilo‘ koja se također nalazi na njihovom studijskom albumu.

Kako bi uspjeli pronaći istinski karakter vremena u kojem je vladala nepremostiva ljubav koju donose pjesmom, za potrebe snimanja video spota novog singla ‘Prava rič‘, Viva je potegnula sve do Vela Luke gdje su sa svojim prijateljima i starosjediocima Meri Cetinić i Zoranom Miroševićem u glavnim ulogama, snimili kadrove za istoimenu ljubavnu pjesmu.

"Neizmjerno smo zahvalni Merici Cetinić i Zoranu Miroševiću „Keki“ na sudjelovanju kao glavnim glumcima u video spotu za našu novu pjesmu ‘Prava rič‘. Ono što je zanimljivo u tome svemu jest to što su Merica Cetinić i Zoran Mirošević ‘‘Keki‘‘, zapravo brat i sestra, ali su svojom glumom fenomenalno dočarali ljepotu dalmatinskog braka. Od srca se ujedno zahvaljujemo svim prijateljima i ljubiteljima grupe Viva koji su doprinijeli realizaciji našeg novog projekta", ispričali su nam iz grupe Viva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 08:20