VELIKA SVAĐA

Hajdukovci Prlju nazvali ‘riječkim smradom, javili se Dinamovci: ‘Smradovi, šta napadate čovjeka?‘

Prlja nam se danas nije javljao na naše telefonske pozive. No, zato je imao vremena za nastavak prepiske na Twitteru
 Vojko Basic/Cropix

Kako je to kad se dirne u dalmatinsku svetinju, sada zna Damir Prodanović Prlja iz Leta 3. Naš eurovizijski predstavnik, nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, na Twitteru je uz fotografiju fritula napisao: ‘Neka se momci naviknu‘. Dalmacija je na to proključala!

Bez imalo razumijevanja za njegovu provokaciju zasuli su ga negativnim komentarima:

- Očekivala sam mrvu više inteligencije od prosijedog čovjeka, ali jebi ga, do mene je, previše očekujem! Samo se ti i dalje rugaj s djecom, veliki si čovjek! Bravo, majstore - poručila mu je jedna navijačica Hajduka.

- Rugaš se djeci, dolaziš iz ‘tolerantnog‘ grada, kompleksi su očito još uvijek preveliki. Umjesto ruže, stavi sebi u šupak jedini trofej kojeg ste ‘sami protiv svih‘ osvojili - kaže drugi navijač splitskih ‘Bilih‘, dok je riječki glazbenik uzalud pokušavao pojasniti da mu nije bila namjera rugati se mladim sportašima.

- Dica, siguran sam, meni ovo neće zamjeriti, jer moja namjera nije bila ruganje. Koliko puta se moram ispričati? - upitao je Prlja, a potom je, iznerviran, nešto kasnije dodao:

- Iskreno, meni dopi*dilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav - napisao je na Twitteru Prlja, koji nam se danas nije javljao na naše telefonske pozive. No zato je imao vremena za nastavak prepiske na Twitteru, otkrivajući da je u međuvremenu dobio titulu ‘Smrad riječki‘.

Za utjehu, u njegovu obranu stali su Dinamovi navijači.

- Smradovi, šta napadate čovjeka? Ja sam navijač Dinama i sto puta sam vidio kod navijača Hajduka mržnju i ismijavanje. Šta je Hajduk sveta krava? Svijet pamti pobjednike. Živjeli uz fritulu - poručuju navijači ‘Plavih‘.

U priču se uključio i poznati dalmatinski menadžer Ivica Bubalo koji kaže:

- Ti iz Leta 3 su spremni na sve, ali doslovno na sve da bi došli u medije. Drugačije ne mogu funkcionirati, a cilj im je proglasiti se ‘originalnima‘ za što još dobivaju državni novac. Velika je sramota što takvi ljudi predstavljaju Hrvatsku na Euroviziji - poručio je Bubalo, koji već dugo na sve moguće načine daje do znanja da mu se ne dopadaju ni Let 3 ni ‘Mama ŠČ‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:53