NANIJELI JOJ TUGU

Hakiran profil preminulog Jurice Popovića, Matija Vuica moli pomoć: ‘Vi ne-ljudi, oduzeli ste mi tračak radosti‘

U komentarima su se odmah našle riječi utjehe, a pjevačica Anđa Marić udijelila je dizajnerici savjet

Matija Vuica

 Josip Moler/Cropix/Cropix

Dizajnerica Matija Vuica podijelila je na Facebooku da je netko hakirao profil na društvenim mrežama njezinog preminulog partnera, Jurice Popovića. Vuica je oštro osudila taj čin te zatražila pomoć.

"Vi Ne-ljudi, koji ste ukrali profil mog Jure i tako mi oduzeli i tu zadnju utjehu i tračak radosti, želim vam samo isto, ni manje ni više nego istu tugu koju ste mi nanijeli. Molim za pomoć vas koji ste imali isto iskustvo i unaprijed zahvaljujem", napisala je dizajnerica.

U komentarima su se odmah našle riječi utjehe, a pjevačica Anđa Marić udijelila je dizajnerici savjet. "Ako Jure ima diskografsku kuću ili je imao, s kojim je surađivao, možeš preko njih pokušati jer Facebook raspravlja samo s predstavnicima umjetnika. Želim ti puno sreće", predložila je Marić.

Inače, dizajnerica rado na društvenim mrežama dijeli uspomene koje ima na pokojnog supruga. Podsjetimo, Popović je preminuo krajem prošle godine u 66. godini, u vrijeme kad je obilježavao 40 godina karijere koju je započeo u grupama Trotakt projekt i Gracia, a nastavio uspješnom solističkom karijerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 15:30