SMANJIO BROJ NASTUPA

Halid Bešlić izgubio 20 kg, progovorio o zdravstvenim problemima: ‘Prestao sam pušiti, maknuo alkohol...‘

‘Imao sam problema s venama, arterijama, ugrađena su mi dva stenta...‘, prepričavao je pjevač

Halid Bešlić

 Vanesa Pandzic/Cropix

Nakon Zadra, Halid Bešlić dolazi u osječki Gradski vrt i Arenu Varaždin, a zatim odlazi na američku turneju u travnju. U intervjuu za In magazin kazao je da je zbog zdravstvenih problema morao smanjiti 120 koncerata na 50 nastupa godišnje. A problemi sa srcem potaknuli su ga i da postane fit te smanji konzumaciju alkohola.

"Imao sam 125 kilograma pa 115, sad imam 105 i držim se tu, a trebao bih na 90. Ja sam se naglo udebljao pa me to malo opteretilo. Prestao sam pušiti, zbog toga sam se toliko udebljao. Imao sam problema s venama, arterijama, ugrađena su mi dva stenta. Malo sam i alkohol maknuo od sebe, tako da sam sad fit i mogu pjevati. Probudi me usred noći, ja mogu zapjevati", kazao je pjevač.

image

Halid Bešlić

Antonio Balic/Cropix

U razgovoru se otvorio pa progovorio i o obitelji, ali i tome zašto, iako su htjeli još djece, on i njegova supruga Sejda imaju samo jednog sina. "Doktor je pogrešno konstatirao da je trudna, ali nije, ona je imala tumor na jajnicima. I kad je otišla na drugi pregled, onda su otkrili i operirali je, ali nije mogla više zatrudnjeti. Da smo otkrili na vrijeme i da je ostala na jednom jajniku, mogla je. I tako smo ostali na jednom djetetu", rekao je pjevač koji je u braku sa suprugom već 45 godina.

image

Halid Bešlić

Vanesa Pandzic/Cropix

Pjevač ima dvoje unučadi, blizance Lamiju i Belmina Kana, koje viđa jednom mjesečno jer oni žive u Njemačkoj. "Što može biti bolje od djeda. Kaže unuk Belmin: ‘Mama, kupi mi ono‘. Ona kaže: ‘Ma nemam para‘. A kaže on: ‘Ima deda para‘. Ja ga gledam odozgo i rekoh ima deda", kroz smijeh prepričava Halid.

"Ona voli plesati, svirala je i violončelo, voli pjevati, malo je sramežljiva, a sad što će biti nemam pojma. Uglavnom muzikalna je. A unuk samo Ronaldo i Messi. Njega sam upisao na nogomet", kazao je pjevač kojeg vole Hrvati, ali i koji voli Hrvatsku. Halid je čak na Pelješcu odlučio graditi kuću za odmor, gdje će uživati u predahu od koncerata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 08:29