INFULENSERICA I PODUZETNICA

HANA HADŽIAVDAGIĆ SNIMILA VIDEO S 'TAJKUNOVOM KĆERI' 'Prijateljstvo s Ivom Todorić traje još od Severinine svadbe, jedino joj ja nisam okrenula leđa'

 

U samo 24 sata novi promotivni video novinarke, influenserice i poduzetnice Hane Hadžiavdagić, kojim promovira svoj novi brend trenirki, pogledali su deseci tisuća ljudi.

Viralnosti kampanje svakako je doprinijelo pojavljivanje Ive Todorić, kćeri tajkuna Ivice Todorića, te njezine kćeri Tare u zabavnom videu. One tako poziraju na konju, zaštitnom znaku Haninog brenda. Priča o videu otkrila je i višegodišnje druženje Hane i obitelji Todorić, a ona kaže kako je riječ o neraskidivom prijateljstvu.

- Iva i ja se družimo godinama. Upoznale smo se na Severininoj svadbi i brzo zavoljele. Bila sam uz nju u svim najtežim trenucima, bilo da sam bila s njom ili joj se svakodnevno javljala porukama. Jedina sam iz njezinog društva koja joj nije okrenula leđa, a iz tog prijateljstva nikad nisam imala koristi jer me ne zanima njen novac nego prijateljstvo – otkrila nam je Hana.

Ivu i 18-godišnju Taru odabrala je jer su njene trenirke, dodaje, podjednako popularne kod svih generacija, a često ih zajednički kupuju mame i kćeri. Upravo tu, obiteljsku komponentu, Hana ističe kao glavni adut svoje prijateljice Ive Todorić.

- Ona ima strašno veliko srce, po tome je najbogatija žena u Hrvatskoj, ali je i fantastična majka. Nikada nisam vidjela odgojeniju i pristojniju djecu koji strašno poštuju svoje roditelje, djeda, baku…Imaju sve, mogli bi biti bahata zlatna mladež, ali nikad nisu bili takvi – ističe Hana.

Prodaja trenirki putem web shopa odlično je krenula, prve narudžbe već pristižu, što Hanu posebno veseli jer projekt ima i svoju humanitarnu dimenziju. Naime, dio prihoda od kupnje svake trenirke bit će doniran udruzi Krila koja organizira terapijsko jahanje za osobe s brojnim teškoćama, a upravo u toj udruzi i Hana je volontirala prije deset godina.

Svjesna je da je pojavljivanje Todorićeve kćeri u kampanji nešto na što su se svi „ulovili“, ali voljela bi, kaže, da se prepozna i humanitarni dio priče. A za Božić, otkriva nam, već sprema nova iznenađenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:37