DOMAĆI PAR

Hana i Grašo u rijetkom zajedničkom izlasku: Svi su primijetili prozirnu haljinu koja je istaknula njezin dekolte

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo zajedno su se pojavili na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu

Petar Grašo i Hana Huljić

 Cropix

Poznati domaći par Petar Grašo i Hana Huljić zajedno su se pojavili na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu, a mnogi nisu propustili prokomentirati jedno od rijetkih pojavljivanja domaćeg para u javnosti.

Hana je pritom privlačila pažnju u izazovnoj crnoj haljini s prozirnim donjim dijelom i dubokim dekolteom, a Grašo se odlučio za tamne traperice i tamni sako koji je upario s košuljom i kravatom.

image

Petar Grašo i Hana Huljić

Cropix

"Ovdje sam u društvu kćeri večerašnjeg voditelja Tončija, svoje supruge i, najvažnije, majke kćerkice od koje mi se teško odvajati. Hvatamo zajedničke trenutke koliko god je moguće. Malena je promijenila već tri-četiri države u životu, naputovala se i jako to voli. Mi smo zajedno i to je najvažnije", izjavio je Petar pred okupljenim novinarima koji su ga dočekali na crvenom tepihu, prenosi Dnevnik Nove TV.

image

Petar Grašo

Cropix/

U ulozi voditeljskog para na dodjeli nagrada našli su se Tonči Huljić i Jelena Gavrilović, a Tonči je u ranijem intervjuu za Jutarnji rekao da ga veseli uloga voditelja.

"Razmišljam o tome kako smo svi mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pjevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Ja sam, eto, postao kompozitor, ali to mi ne smeta da uživam i u ostvarenim dječjim snovima. Nakon što sam zapjevao i glumio u mnogim spotovima (a imao sam već i ponude za uloge u nekim filmovima, što sam, zasad, otklonio), sada u svojim godinama postajem i televizijski voditelj", rekao nam je tada Huljić, koji je MAC otvorio instrumentalnom izvedbom ‘Marije Magdalene‘.

Među okupljenima bili su i Jelena Rozga, Konstrakta i Zemlja gruva, Saša Matić, Sara Jo, Milica Pavlović i mnogi drugi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:14