GOSPODIN ‘DRAMA‘

Hana javno napala bivšu curu ‘Gospodina savršenog‘: ‘Bolje da ne znate što mi je sve radila‘

Hana Rodić i Goran Jurenec zaljubili su se nakon showa ‘Gospodin savršeni‘, a u vezi su bili tri godine
Hana Rodić
 Darko Tomas/cropix

Hana Rodić, influencerica koja se proslavila u RTL-ovu showu "Gospodin savršeni", nastavlja javno govoriti o svojoj vezi s Goranom Jurenecom, "Gospodinom savršenim".

Naime, Hana i Goran su nakon showa bili u vezi tri godine, a prekinuli su u ožujku ove godine. Nakon toga, Goran se vratio svojoj bivšoj djevojci Claudiji Luciji Pioch, ali nakon samo tri mjeseca ponovno su prekinuli.

image
Goran Jurenec
Goran Jurenec/Instagram

No, drami tu (i dalje) nije kraj. Hana i Claudija često su se podbadale putem društvenih mreža, a Hana je tvrdila da je Claudia njezina kopija.

Hana i Goran nedavno su ponovno viđeni zajedno na kavi u Samoboru, što je izazvalo čuđenje kod njihovih obožavatelja, a prije nekoliko dana bili su zajedno i u Berlinu. No, oboje tvrde da su samo prijatelji.

image
Hana Rodić
Hana Rodić/Instagram

"Evo da vam napokon objasnim...nismo zajedno. Družimo se, slažemo se, trenutno smo u jako dobrim odnosima i dosta vremena provodimo skupa. Shvatili smo da smo pogriješili kako smo nastupali u javnosti i da smo imali puno lijepih trenutaka i često ih se sjećamo", napisala je Hana na svom Instagramu, a osvrnula se i na Goranovu bivšu djevojku.

"Reći ću vam da nije baš sve onako kako se čini, ne znate kroz što sam prolazila izvan Instagrama i onoga što stavljam ovdje... puno toga se dogodilo. No, za sada ne želim ništa iznositi i ona (svi znamo tko) mi se može zahvaliti na tome... Ali nisam ja ta koja je nju uhodila tri godine i bila opsjednuta njezinim životom (bolje da ne znate)", napisala je Hana.

image
Hana Rodić
Hana Rodić/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:20