SLAVLJE U OBITELJI

Hanu ulovili trudovi dok je Grašo bio u Zagrebu: Rodila je carskim, doznajemo koje su ime dali djevojčici

Kako doznajemo iz bolničkih krugova beba je stigla na svijet oko 18 sati carskim rezom

Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić u crkvi sv. Dominika.

 Bozo Vukicevic/Cropix

Hana Huljić Grašo i Petar Grašo postali su danas roditelji djevojčice koja će ponijeti ime Alba.

- Sve je prošlo u najboljem redu. Beba je teška 3100 grama i dužine je 50 centimetara. Rodila se zdrava i vesela, a mama se osjeća dobro - potvrdila nam je sretnu vijest Grašina predstavnica za medije Martina Podgorski.

Hana Huljić rodila je u splitskoj bolnici pet dana prije termina, što nije ništa neobično, a kako doznajemo iz bolničkih krugova beba je stigla na svijet oko 18 sati carskim rezom. Također u trenutku kada su Hani krenuli trudovi, Grašo se nalazio u Zagrebu, pa je kako doznajemo odmah sjeo u auto i krenuo žureći se put splitskog rodilišta.

To je prvo dijete sretnom paru, kao i unučica Vjekoslavu i Tončiju Huljiću. Novopečeni djed posvetio je već malenoj Albi svoju novu pjesmu ‘Baci oko na mene‘, dok je njezina baka Vjekoslava o njoj napisala priču.

Petar Grašo nije se javljao na telefon, baš kao ni Tonči Huljić, a bez odgovora je bila i Hanina prijateljica pjevačica Domenica Žuvela koja joj je ujedno bila i vjenčana kuma.

Rođenje male Albe okrunilo je ovu za javnost nenadanu ljubavnu priču, koja se odigrala u samo godinu dana u kojem se par zaljubio, saznao da očekuje dijete, vjenčao, a sada im je stigla kćerkica.

Konkretno, vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi Sv. Dominika u Splitu. Obredu, o kojemu se danima pisalo i pričalo, prisustvovali su roditelji mladenaca, Vjekoslava i Tonči Huljić te Zoran i Snježana Grašo. Par je vjenčao poznati splitski svećenik, pater Jozo Čirko. Svjedoci zavjeta bili su i Petrova sestra Buga s obitelji, Hanin brat Ivan. Dok je Hana imala jednu kumu - Domenicu, Grašo je na kraju imao čak tri kuma: košarkaša Dinu Rađu, slovenskog chefa, sommeliera i ugostitelja Tomaža Kaučića te Šimu, prijatelja iz djetinjstva.

Za vezu para doznalo se prošle jeseni početkom listopada, što je ekskluzivno otkrio Jutarnji list, a nova ljubav na hrvatskoj estradnoj sceni koja se rodila u ljeto prošle godine, izazvala je silni medijski interes koji je iznenadio čak i njezine protagoniste.

Pratio se svaki korak para, posebno reakcija punca Tončija Huljića, a o samom vjenčanju da ne pričamo. Petar i Hana planiraju za jesen još veću feštu, no više detalja nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:01