BLAGDANSKI PROJEKT

Hauser snimio božićni film ‘Christmas Special‘ kojim će okruniti svoj treći solo album

Film krase scene snimane po raznim lokacijma u Hrvatskoj - Zagreb, Ogulin, Varaždin, Ðakovo

Božićni film Christmas Special

 Sestrice/

Glazbenik Hauser snimio je božićni film "Christmas Special" kojim će okruniti svoj treći po redu solo album naziva "Christmas". Nakon izdavanja prva dva solo albuma, "The Classic" i "The Player", slijedi album koji sjedinjuje poznate božićne hitove iz raznih dijelova svijeta u novoj instrumentalnoj dimenziji.

"Instrumentalna glazba nešto je što svatko, svugdje može jednako razumjeti te jednako tako uživati u ovim pjesmama u potpuno novoj dimenziji", rekao je Hauser.

image

Božićni film Christmas Special

Sestrice/

Odrastajući u Hrvatskoj, za glazbenika je božićna glazba predstavljala najčarobniji dio blagdana. Od samog sudjelovanja u crkvenom zboru i njihovim nastupima pa sve do pjesama koje je svake godine pjevala njegova obitelj, sve to utjecalo je na njegovo stvaralaštvo i inspiraciju. Tako u novom božićnom filmu svojim slušateljima donosi priču o obitelji, radosti i veselju blagdanskog raspoloženja.

Božićni je film rezultat spajanja glazbenika i vizionarskog produkcijskog dua Sestrice. Producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić scene su snimali po raznim lokacijma u Hrvatskoj - Zagreb, Ogulin, Varaždin i Ðakovo. Sniman je 6 dana u periodu od 6 mjeseci predprodukcije i postprodukcije.

image

Božićni film Christmas Special

Sestrice/

"Poseban je osjećaj, čast i privilegija te nam je drago da je Hauser znao da nam može vjerovati s ovako važnom i velikom pričom. Želimo se zahvaliti kompletnoj ekipi koja je radila na ovoj priči, svima koji su dali sve od sebe i prošli s nama ovaj veliki i važan put. Mislimo da smo dokazali da se u ovoj zemlji može puno, ali je to svakako lakše kada nam tu slobodu otvori jedan veliki sanjar, profesionalac i umjetnik poput Hausera", izjavio je produkcijski dvojac koji je zadužen za ideju te produkcijsku i redateljsku izvedbu filma.

Upravo ovaj božićni album zauzeo je i 1. mjesto na Billboardovoj ljestvici u kategoriji "Classical Crossover Albums". Glazbenik je također nedavno gostovao u "Good Morning America" gdje je predstavio svoj novi božićni album koji imamo priliku čuti i u božićnom filmu, a koji je od danas dostupan na njegovom YouTube kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:33