ATRAKTIVNA GLUMICA

Hauser snimljen u naručju s novom ljepoticom, fanovi: ‘Tko više može pratiti sve te tvoje sinjorine...‘

‘Voliš li kada te zovem señorita?‘, napisao je u opisu objave i potaknuo nagađanja o novoj ljubavnoj vezi

Stjepan Hauser i Maya

 Instagram/Stjepan Hauser

Violončelist Stjepan Hauser osim glazbenih pothvatima ne prestaje privlačiti pozornost javnosti i svojim ljubavnim životom. Sam sebe opisuje kao velikog zavodnika i miljenika žena, a često ga se na fotografijama može vidjeti s tajanstvenim ljepoticama.

Tako se ovoga puta javio s egzotične plaže na kojoj je nježnosti izmjenjivao s 32-godišnjom talijanskom glumicom Mayom Talem koja je porijeklom iz Tunisa.

"Voliš li kada te zovem señorita?", napisao je u opisu objave i potaknuo nagađanja o novoj ljubavnoj vezi s atraktivnom brinetom.

"Već me zbunjuju te tvoje gospođice, ima ih toliko", poručila mu je jedna pratiteljica u komentarima, a i drugi su se nadovezali u istome tonu.

"Iskreno, ovo mi je vrlo patetično... Ok, lijep si i tvoj se uspjeh dijelom bazira na tome, ali mi volimo tvoju glazbu, a ne tvoje afere", glasio je drugi.

"Jako volim tvoju glazbu, stvarno si nevjerojatan, ali zašto uvijek sve te ‘sinjorine‘? Ne trebaju ti takve igre. Samo nastavi svirati svoju lijepu glazbu kao i do sada", poručili su mu u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:51