IŠČEKIVANI FORMAT

‘Hell’s Kitchen Hrvatska’: Na ogromnom setu, na više od 1500 četvornih metara, radi 50 radnika. Stigla su i dva puna kamiona posuđa

Paralelno s kuhinjama, u kojima će kandidati odmjeravati kulinarske snage, opremljen će biti i restoranski dio koji može primiti 40-ak gladnih gostiju

Hell‘s Kitchen studio

 RTL

U punom je jeku gradnja studija najiščekivanijeg RTL-ova formata ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’, uz chefa Toma Gretića te sous chefove Ivanu Bekavac i Ivana Vrbanca. Sve se priprema za skorašnji početak snimanja jednog od najprestižnijih i najuspješnijih reality showova u svijetu u kojem se kandidati, kroz brojne kulinarske izazove, natječu jedan protiv drugoga na putu do pobjede, simulirajući rad u pravom restoranu.

Na ogromnom setu, koji se prostire na više od 1500 četvornih metara, radi pedeset radnika iza kojih su dva arhitektonska studija i voditelj gradilišta. Svi oni grade, namještaju i opremaju prostorije koje će uskoro postati savršena kulisa odabranim kandidatima showa, redom kulinarskim entuzijastima s iskustvom rada u kuhinji, te profesionalcima.

image

Hell‘s Kitchen studio

RTL

U dvjema moderno opremljenim profesionalnim kuhinjama, crvenoj i plavoj, kandidati će biti podijeljeni u dva tima koje će pratiti i mentorirati sous chefovi Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec. Po dolasku će ih ondje zateći sve što im je potrebno za pripremu vrhunskih delicija i izvršavanje svih izazova chefa Toma Gretića. Na set su, naime, stigla čak dva puna kamiona posuđa i opreme!

Paralelno s kuhinjama, u kojima će kandidati odmjeravati kulinarske snage, opremljen će biti i restoranski dio koji može primiti 40-ak gladnih gostiju za koje će kandidati showa pripremati večere u sljedovima te učiniti sve kako bi zadovoljili njihove visoke kriterije. Neovisno o tome što se događa iza zatvorenih vrata kuhinje, jesu li to svađe, suze, stres, ili pak sklad, zajedništvo i božanstveni mirisi, na kraju svakoga dana gosti na svome stolu očekuju samo jedno - savršen tanjur i uživanje u harmoniji okusa!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:55