SKIDAJTE SE SVI DO KRAJA

HOĆE LI OVO BITI NAJLUĐA NEDJELJA IKAD? Skidat će se gaćice, tupei, rađat će se djeca... Sad je vrijeme da se prisjetimo obećanja u slučaju titule!

 
Duško Lokin (lijevo), Žanamari Lalić (u sredini) i Dejan Lovren (desno)
 CROPIX

Skidat će se gaćice, tupei, rađat će se djeca... to je samo dio onoga što su poznati Hrvati i Hrvatice najavili ako u povijesnom finalu pobijedimo Francuze, a mi kući, prvi put u povijesti, ponesemo titulu najboljeg svjetskog nacionalnog tima.

Euforija je na vrhuncu i dok se navijači međusobno nadmašuju tko će napraviti veću ludost nakon pobijede, to će vjerojatno ostati zabilježeno na profilima njihovih društvenih mreža, bez budnog oka javnosti. No, s poznatima je to malo drugačije. Tako je pjevačica Žanamari objavila da će se kako će se, plasiramo li se u finale, fotografirati u gaćicama na kockice ili, ako ih ne nađe, bez njih. Upravo ona je prva ispunila svoje obećanje i jučer objavila fotografiju u kojoj pozira u crvenom topiću, bez gaćica sa zavezanim dresom oko struka.

Bez komentara

Pjevačica nam kaže kako je njezina najava skidanja gaćica bila šala te da se iznenadila kolike je ljude to zaintrigiralo.

- Ljudi su to shvatili ozbiljno, do te mjere da me zvalo nekoliko kreatora koji su mi rekli da će dizajnirati i sašiti gaćice s motivima naših kockastih dresova. Ipak sve sam ih odbila jer sam se šalila - kaže Žanamari i dodaje kako se tijekom utakmice s Engleskom sve promijenilo.

Atmosfera je, kaže, bila toliko dobra da je rekla suprugu da će to napraviti te da će je on fotografirati.

- Eto, na kraju sam obećanje, koje je bilo šala, ispunila. Kako nisam imala obećane kockaste gaćice, svezala sam dres - smije se Žanamari.

Nešto dalje otišla je Lana Klingor koja je vjerojatno svom suprugu uputila objavu na Instagramu.

“Pobijedimo li u finalu Svjetskog prvenstva, rodit ću ti još jedno dijete. That’s my promise.”

No, kada smo je nazvali da nam prokomentira ovu veliku najavu, rekla je kako ne bih komentirala više od onoga što je napisala.

I Mateo Beusan je svečano obećao da će obrijati svoje brkove koje ponosno nosi već 40 godina. Stoga se nadamo da ćemo u nedjelju vidjeti obrijano Oko sokolovo.

Klavijaturistica koja se proslavila nastupom u filmu “Borat”, Belinda Bedeković, svoje je obećanje počela polako ispunjavati. Svirala je u badiću, nakon polufinala skinula se u toples, a nakon finala ćemo je vidjeti golu iza instrumenta.

Gola šetnja

- Obećanje je obećanje. Mi ćemo pobijediti i ja ću se skinuti do kraja. Intuicija mi kaže da ćemo biti prvaci, a ona me gotovo nikada nije prevarila - kaže Bedeković.

Posebno oduševljenje izazvao je pjevač Duško Lokin koji je rekao da će skinuti svoj prepoznatljivi tupe. Vjerujemo kako će dobar dio Hrvata navijati još jače kako bi vidjeli taj spektakl. A kako nam je Lokin rekao, to je čuvao za veliku prigodu, poput ove.

- Ja imam prekrasnu kosu, ali je skrivam za neki svečani čin. Ako Hrvatska bude prvak svita, tu sam i držim svoju rič - najavio je Lokin.

No, ipak ženski dio publike s veseljem očekuje nagog Dejana Lovrena. Obećao je golu šetnju. S obzirom na to da smo njegovo nago tijelo u prošlosti već “slučajno” vidjeli, veselimo se novoj epizodi. Stoga očekujemo pobjedu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:05