OBITELJSKE RADOSTI

Holivudska glumica i njen partner iz Zaprešića prošetali bebu New Yorkom

Glumica nedavno je po prvi put postala majka u 46. godini, a ponosni je otac, "naše gore list", 39-godišnji Siniša Mačković
 Dylan Travis/abaca/Abaca Press/Profimedia

Iako ih se rijetko može vidjeti u javnosti, holivudska zvijezda Chloe Sevigny i direktor male, ali utjecajne njujorške galerije Karma Art Siniša Mačković prošetali su prije par dana ulicama New Yorka sa sinom Vanjom.

Inače, glumica nedavno je po prvi put postala majka u 46. godini, a ponosni je otac, "naše gore list", 39-godišnji Siniša Mačković, porijeklom iz Zaprešića, a koji je s vremenom postao itekako uspješan u umjetničkim krugovima.

Skladni par i njihov sinčić snimljeni su u šetnji popularnom njujorškom četvrti Soho, a unatoč činjenici da su na licima imali zaštitne maske, fotografi su ih lako prepoznali. Tijekom šetnje djelovali su sretno i opušteno, Chloe u rokerskom izdanju, a njen Siniša, također ležerno odjeven u bermude, košulju, te lakirane dr. Martens čizme i šeširom na glavi.

image
T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

O vezi slavne glumice i markantnog galeriste prvi se put počelo pisati lani u kolovozu, a kako su tad prenijeli američki mediji, upoznali su ih zajednički prijatelji i ljubav je ubrzo planula.

Mačkovićeva galerija nije velika, ali itekako je utjecajna u njujorškim umjetničkim krugovima, pa se u njoj mogu naći djela cijenjenih umjetnika poput Alexa De Cortea, Hennija Alftana ili pak Woodyja De Othella, a prema pisanju magazina The Art Newspaper cijene im se kreću od deset do 200 tisuća američkih dolara.

Iako se Mačković u New Yorku, zbog prirode svog posla, kreće u itekako poznatim krugovima, privatno je prilično samozatajan, pa je tako detalj o njegovom porijeklu slučajno otkrila jedna fotografija s Instagrama.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Naime, Mačković je jednom prilikom pokazao svoju putovnicu iz djetinjstva na kojoj je vidljivo da je rođen u Zagrebu, a mjesto prebivališta tada mu je bilo Zaprešić. No, po svemu sudeći, New York je sad njegov dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:55