PJESMA NE POSTOJI?!

HRT objavio finaliste, oglasio se Mrle iz Leta 3: ‘Mi se nismo opet prijavili na Doru, netko nas je hakirao‘

- Kako da nastupimo s pjesmom koje nema? Ne znam! Čudno mi je sve ovo. Što da radimo - pita Mrle

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja

 Franko Kelam/

Performans Leta 3 počeo je odmah nakon što je HRT objavio imena izvođača koji će nas predstavljati na Dori 2024. Jer, kako tvrdi Damir Martinović Mrle, čija je pjesma ‘Babaroga‘ prošla na natječaju, riječki rockeri nisu se uopće prijavili za Doru.

- Nismo se prijavili jer pjesma ne postoji - kaže Mrle.

Pa kako su onda članovi HRT-ovog žirija, koji su odabrali 24 pjesme što će se natjecati na Dori, čuli skladbu ‘Babaroga‘ Leta 3, što je autorski potpisuju Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja, a koja je, kako doznajemo s HRT-a, od strane izdavača grupe Let3 uredno prijavljena?

- Nemam pojma! Izgleda da nas je netko hakirao - kazao nam je Mrle, koji na upit hoće li onda Let 3 nastupiti na Dori, kaže:

- Kako da nastupimo s pjesmom koje nema? Ne znam! Čudno mi je sve ovo. Što da radimo - pita Mrle.

image

Damir Martinović Mrle

Lucija Ocko/Cropix

Iz Dallasa ne žele ni potvrditi ni demantirati izjave svoje zvijezde. Kako kažu, baš su na sastancima, javit će se čim završe.

Što se HRT-a tiče, njima se, interesantno, ekipa iz Leta 3 još nije javila kako bi ih obavijestila da su za Doru izabrali pjesmu koju autori, kako tvrde, nisu ni prijavili.

- Sve dok od Leta 3 ili njihovog izdavača ne dobijemo službenu obavijest kako ih je netko hakirao, odnosno da nisu oni ti koji su nam poslali pjesmu što ju je napisao Let 3 i koju pjeva Let 3, neumjesno bi bilo išta komentirati. U svakom slučaju, sljedeća dva mjeseca neće biti dosadno - kažu nam s HRT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:42