HIT EMISIJE

HRT-ov show ‘Zvijezde pjevaju‘ i kviz ‘Superpotjera‘ najgledaniji su TV sadržaji: Prati ih preko 400 tisuća ljudi

Prošle subote glazbeni show gledalo je više od 400 tisuća ljudi dok je u nedjelju novi kviz pratilo više od 600 tisuća

”Zvijezde pjevaju” i ”Superpotjera”

 Marko Todorov/Renato Branđolica/HRT

Ne jedan - HRT ima dva televizijska hita zahvaljujući kojima je prošlog vikenda pridobio publiku. Jer, kako su nam se pohvalili iz HRT-ovih Komunikacija, prema podacima gledanosti tvrtke Ad Scanner, show "Zvijezde pjevaju" i novi HTV-ov kviz "Superpotjera" bili su najgledaniji televizijski sadržaji prošlog vikenda.

U subotu je, prema ovim podacima, najgledanija emisija na svim televizijama bio HRT-ov show „Zvijezde pjevaju“, kojeg je gledalo 13,1 posto AMR-a, odnosno više od 400 tisuća ljudi, uz udio u gledanosti, SHR, od 24 posto. U nedjelju je najgledaniji sadržaj na svim televizijama bio novi HRT-ov kviz "Superpotjera", koji je naišao na sjajan odaziv kod publike, te ga je gledalo od 18,6 posto AMR-a (više od 600 tisuća ljudi), uz udio u gledanosti (SHR) od 30,6 posto.

- Drago mi je da je publika prepoznala kvalitetu. Čestitam cijeloj programskoj, produkcijskoj i tehničkoj ekipi koja je uložila svoj maksimum - na kraju se vide plodovi njihovog rada, koji su gledatelji HRT-a nagradili svojom gledanošću - kaže Mario Sedmak, urednik programskog odjela Zabava HTV, koji vjeruje kako će vikendi pred nama dodatno potvrditi ove rezultate gledanosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:51