SKUPI ODMOR

HRT-ova voditeljica o ‘groznim cijenama‘ na Hvaru: ‘Mlijeko u ovoj kavi je očito nektar bogova...‘

Antonia Ćosić provodi ljetne dane na Hvaru i šokirana je visokim cijenama, ali ne spriječavaju je da uživa u voljenom moru

Antonia Ćosić na Hvaru

 Instagram/antonia Ćosić/

Čini se kao da brojni sa scene ovih dana uživaju u ljepotama Hvara, čak i svjetska imena kao što je Niall Horan, bivši član benda One Direction. Među njima je i HRT-ova voditeljica i psihologinja Antonia Ćosić koja svoje trenutke provedene na Hvaru dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, a na Tik Toku je objavila objašnjenje što je to morska bolest.

„Lipi moji dragi ljudi, vodim vas na skupi Hvar”, započela je voditeljica vlog.

„Ne sunčani, nego skupi. I dalje ne znam pričati dalmatinski, ali ću pokušati”, referirala se na to kako je to neuspješno pokušavala u prošlim vlogovima zanesena dalmatinskim đirom.

Pohvalila se kako je partijala na glavnom mjestu Hvara, ali i da je popila „kavicu s kapućinom” za koju se cijene na otoku kreću od 3, 4, 5 pa sve do 10 eura.

„Mlijeko koje stavljaju u tu kavu je nektar bogova, očito!”, našalila se. Kako bi pobjegla od visokih cijena, odlučila je s društvom otići na mali otok Palmižanu, a tamo su je dočekale još veće cijene.

„Ja pameti nemam dovoljno, a ljubavi prema moru napretek! I ozbiljno razmišljam da to počnemo nazivati morskom bolešću. Fućkaš ono kad ti je na brodu loše, to kad ideš na more iako su cijene grozne, to je morska bolest!”, zaključila je voditeljica.

Antonia očito jako voli sunce i more, toliko da ga je uključila u opis sebe u nekoliko rečenica u intervjuu za Story.

„Ja sam melankolična, teatralna, željna sunca i mora, pretjerano tolerantna milenijalka koja ne zna povući granice, psihologinja, novinarka, volonterka, emotivka s naivnom razinom empatije, ovisnica o čokoladi i čvrsto rame.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 22:03