ANTONIA ĆOSIĆ

HRT-ova voditeljica prošetala špicom, pa sebi napisala: ‘Nikad više iz kuće ovako!‘

Antonia je nedavno redakciju emisije ‘Vijesti iz kutlure‘ zamijenila novom emisije ‘U fokusu‘, gdje će se baviti društvenim temama

Antonia Ćosić

 Josip Moler/Cropix

Brojna poznata lica i zanimljive modne kombinacije mogle su se vidjeti na subotnjoj špici. Među njima je bila i HRT-ova voditeljica Antonija Ćosić koja očito nije u potpunosti zadovoljna time kako je izgledala.

Podijelila je fotografiju sa špice na Instagram priči, pa samoj sebi napisala poruku.

"Podsjetnik: Nikad više iz kuće bez šminke", komentirala je.

image

Antonia Ćosić

Screenshot/instagram/antonia Ćosić/

Podsjećamo, Anotnia je ovog mjeseca napustila HRT-ovu emisiju „Vijesti iz kulture“ koju je vodila tri godine. Ipak, Antonia ostaje na Prisavlju i dio je tima emisije „U fokusu“ koja ide uživo svakog radnog dana u 15:35 sati na četvrtom programu HRT-a, gdje je Antonia zadužena za društvene teme, dok kolege prate znanost, sport i zdravstvo.

image

Antonia Ćosić

Marko Todorov/Cropix/Cropix

Iako je svakodnevno na malim ekranima, Antonia je kazala kako je ne prepoznaju često.

"Ja sam neprepoznatljiva. Nekad ljudi trebaju vidjeti fotku s HRT-a da se uvjere da sam to ja. U studiju sam našminkana i poslovno odjevena. Na moru sam bez šminke, uvijek sa šeširićem, panično mažem SPF. Rijetko me prepoznaju, ali bila je urnebesna situacija kad je u kafiću čovjek samo viknuo: ‘Vijesti iz kulture!‘ Bez ‘dobar dan‘, ‘znam li vas‘. Ništa to. On je samo viknuo za mnom, nasmijali smo se svi", ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 17:13