UŽIVO S TRŽNICE

HRT poslao Doris Pinčić da se javi u program s Dolca: Evo koliko je zaradila za nekoliko minuta u eteru

Odnedavno Doris Pinčić više ne radi u studiju nego se javlja i s terena

Doris Pinčić javila se s Dolca

 Screenshot Facebook/ Dobro Jutro, Hrvatska

Kad je Doris Pinčić u siječnju 2020. iznenada s RTL-a prešla na HRT mnoge djelatnike javne televizije iznenadio je njezin dolazak. Nedugo prije nego što je došla u emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ iz nje je, ne svojom voljom, otišla voditeljica Ljiljana Vinković, koja je zbog stresa završila na bolovanju.

U odnosima s javnošću HRT-a tada su rekli da Zadranka na Prisavlju neće biti u stalnom radnom odnosu nego vanjska suradnica što se itekako isplati, jer su honorarci plaćeni po napravljenoj reportaži, javljanju uživo ili ako su pak voditelji - po emisiji.

image

Doris Pinčić

Neja Markicevic/Cropix

Cijene honorara za voditelje ‘Dobrog jutra‘ kreću se od 800 do 1000 kuna po emisiji, a šuškalo se kako je Doris uspjela isposlovati i više od toga, prenosi Slobodna Dalmacija.

Odnedavno više ne radi u studiju nego se javlja i s terena. Led je probila prošlog petka kada se nešto prije sedam sati javila u program uživo sa zagrebačkog Dolca.

- Poznate je kao izvanrednu glumicu, sjajnu voditeljicu, a sada ćemo vidjeti i koliko je odlična kao reporterka - najavila je iz studija svoju kolegicu Zlata Muck.

- Di ćemo se mi srest nego na pijaci - rekla je Doris sugovorniku, a kako je izgledalo njezino prvo javljanje pogledajte u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:26