VIDNO POTRESENA

Hrvatica koju samo na TikToku prati 350 tisuća ljudi prijavila dečka za nasilje: ‘Ovo mu nije prvi put...‘

‘Nikada nemojte zaboraviti tko ste i koliko vrijedite. Nemojte trpjeti nikakav vid nasilja i prijavite prije nego bude kasno‘

Nika Ilčić

 Instagram

Poznata hrvatska influencerica Nika Ilčić, koju na TikToku prati 350.000 ljudi, objavila je na Instagramu da je svojega dečka, srpskog tiktokera Marka Arsenijevića, prijavila za nasilje.

‘Dana 8. svibnja 2023. pretrpjela sam nasilje od mog tadašnjeg izvanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bilo prvi put da je nada mnom vršio fizičko i psihičko nasilje‘, napisala je Nika na Instagramu.

‘Htjela bih obavijestiti prijatelje, pratitelje i sve koji su pokušali stupiti u kontakt sa mnom, da iako sam potresena i uznemirena, da sam na sigurnom i da sam ok‘, dodala je.

‘Molim vas, nikada nemojte zaboraviti tko ste i koliko vrijedite. Nemojte trpjeti nikakav vid nasilja i prijavite nasilje prije no što bude kasno. Hvala još jednom na podršci, volim vas‘, kazala je influencerica.

O slučaju su pisali srpski mediji pa je tako Telegraf objavio da je Marko Niku odgurnuo te je ona pala na pod, potom ju je držao za ruke i svoju joj šaku gurnuo u usta kako se ne bi čulo njeno zapomaganje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:25