DOBILA JE DVIJE

Hrvatica poznata po vezi s tajkunom slavila rođendan u Dubaiju, konobari joj donijeli i srpsku zastavu: Evo reakcije!

Starleta i pobjednica srpskog reality showa ‘Zadruga‘ dobro se zabavljala na luksuznoj rođendanskoj zabavi

Iva Grgurić

 Instagram/Iva Grgurić

Starleta i pobjednica srpskog reality showa ‘Zadruga‘ u kojemu je osvojila 50 tisuća eura, Iva Grgurić, proslavila je svoj 31. rođendan u Dubaiju, gdje je priredila luksuznu zabavu.

Hrvatica poznata po vezi s hrvatskim tajkunom slavila je u društvu majke i prijateljica, a dobro raspoloženje potrajalo je cijelu noć. U izazovnoj bijeloj haljini dubokog dekoltea Iva je bila melem za oči, no mnogima je za oko zapeo zanimljiv detalj. Osoblje lokala u kojem su slavili rođendan u jednom je trenutku donijelo ogromnu hrvatsku zastavu, no odmah nakon nje stigla je i zastava Srbije. Iva je na to pozitivno reagirala i podijelila snimku na društvenim mrežama.

image

Iva Grgurić slavila rođendan u Dubaiju

Instagram/Iva Grgurić
image

Iva Grgurić slavila rođendan u Dubaiju

Instagram/Iva Grgurić
image

Iva Grgurić slavila rođendan u Dubaiju

Instagram/Iva Grgurić

Osim svojim sudjelovanjem u ‘Zadruzi‘, Iva je privukla pozornost i operacijom smanjenja grudi.

"Kod svakog je drugačija situacija, ovisno o tome što radite, ali mislim da košta oko 3000 eura", rekla je jednom prilikom o cijeni zahvata.

"Osjećam se kao da sam krenula na kavu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno stvarno ne treba. Ovo mi je već neki put da korigiram grudi, malo sam pretjerala, prevelike su. Sad je krenuo neki trend smanjivanja grudi i nije sad kao da pratim to, ali too much je... Što god da odjenem, to je u prvom planu. Ne idu uz moje nježno lice", izjavila je jednom prilikom i dodala: "Moja intuicija mi govori: ‘Iva, imaš 30 godina, smiri se, trebaš se udati!‘ Nije sad toliko važno ni bitno da sve to pršti", izjavila je svojedobno za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:41