JASMINA HDAGHA

Hrvatska manekenka: ‘Kad kćeri moram dati lijek, srce mi se stegne, baš me pogodilo‘

Jasmina Hdagha prije šest mjeseci rodila je kćerkicu Sedonu, a malenoj su otkriveni zdravstveni problemi kad je imala tek dva mjeseca
Jasmina Hdagha
 Jasmina Hdagha/Instagram

Jasmina Hdagha bila je jedna od naših najtraženijih manekenki, a danas živi u Santa Monici i radi kao instruktorica joge. Ova Zagrepčanka libijskih korijena prije šest mjeseci rodila je kćerkicu Sedonu koju je dobila s partnerom Jamesom Kaufmanom, koji je glazbeni producent.

"Nekako mi se činilo da je majčinstvo puno jednostavnije nego što sam mislila da će biti. Ne znam, možda mi je to majčinstvo leglo ili kako, ali ne znam, mislila sam da će biti puno teže", rekla je Jasmina za RTL Exkluziv i dodala da o godinu dana porodiljnog dopusta na kakav imaju pravo žene u Hrvatskoj, žene u Americi mogu samo sanjati. Tako je Jasmina nakon samo dva mjeseca nakon poroda počela raditi.

Međutim, kad je njezina kćerkica Sedona imala samo dva mjeseca, iznad oka joj je otkrivena tvorba - hemangiom. Nije ozbiljno, ali da ne bi narastao prevelik, Jasmina kćeri mora davati lijek.

"I dalje imam taj nekakav nemir u vezi tog lijeka, ujutro i navečer, kad joj moram to dati u toj nekoj tubici. Tako me nekako stegne u srcu jer, meni intuicija govori da prestanem, a opet me strah da nemam dovoljno znanja, da prestanem baš, što ako stvarno prebrzo naraste... A opet, gledam rizike za srce, za ostale organe, jer ipak stavljati lijek a toliko je malička... I stavili su je na to kad je imala dva mjeseca. Nekako sam se sad s tim pomirila, krenem cmizdriti sad opet, ali... evo, to mi je bio najveći šok i baš me pogodilo. Ali osim toga sve super zdrava", rekla je Jasmina za RTL Exkluziv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:16