ZAOKRET

Hrvatska manekenka otkrila: ‘Nisam mislila da ću nakon razvoda opet voljeti, ali... Eto, trudna sam‘

Jelena iz bivšeg braka ima devetogodišnju kćer Ilonu, a sad opet očekuje curicu

Jelena Urukalo

 Danijel Soldo/Cropix/Cropix

Jelenu Urukalo javnost pamti po sudjelovanju u reality showu ‘Story Super Nova‘ kad je kao 16-godišnjakinja pobijedila u kategoriji modela, a sudjelovala je i u reality showu "Farma". Jedno vrijeme bavila se i novinarstvom, no posljednjih godina Riječanka se povukla iz javnosti. Razlog tome je novi posao, radi kao agentica za nekretnine, ali i to što joj se više nije dalo biti pod svjetlima reflektora.

- Razočaralo me biti dio javnog života. Pozornost se daje jeftinim iskrivljenim stvarima, a ja to nisam. Ja sam prirodna žena koja smatra da je sve ovo što se danas dešava povorka. Manekenski dani mi ponekad nedostaju, ali onda nađem neki angažman koji mi odgovara. Iskreno nikad nisam ni mislila da ću se u tridesetima baviti manekenstvom - govori 36-godišnja Jelena za Slobodnu Dalmaciju.

Povod za razgovor s njom bilo je to što je Slobodna Dalmacija doznala da je ponovno - trudna. Jelena iz bivšeg braka ima devetogodišnju kćer Ilonu, a sad opet očekuje curicu.

- Rastala sam se prije nekoliko godina. Iz tog braka imam kćer Ilonu i u dobrim sam odnosima s bivšim suprugom. Mislila sam da se se neću više upuštati u nikakve, da se tako izrazim, trudnoće i ozbiljne veze. To vjerojatno svatko misli nakon rastave. Ali nakon što upoznaš osobu koja je toga vrijedna, zaboraviš sve što si rekao - smije se Jelena.

Trudna je četiri i pol mjeseca i svi se jako vesele prinovi, a pogotovo njena kći Ilona jer je, kaže Jelena, oduvijek htjela brata ili sestru, a pogotovo sestru. Jelenin partner zove se Kristian Pahljina i ima građevinsku tvrtku.

image

Jelena Urukalo i Kristian Pahljina

Josip Čekada/promo/

- Nisam vjerovala u ljubav na prvi pogled, ali kad smo se upoznali i dali si ruku dogodila se iskra. Ja sam pobjegla jer sam u tom trenutku htjela biti sama, no nakon nekog vremena me nazvao i rekao mi neke stvari gdje sam shvatila da je vrijedan toga da promijenim mišljenje, a što je točno bilo neka ostane za nas - smije se Jelena.

Što se tiče eventualne svadbe, Jelena kaže da zasad ništa ne planira jer događa joj se sve ono suprotno od onoga što je planirala.

- Samo neka smo svi živi i zdravi, da se poštujemo i volimo, a novi život je tu - zaključila je.

Jelena i njen partner žive zajedno, a kako kaže, ima osjećaj da su oduvijek živjeli skupa. Razmišljaju i o imenima za curicu koja treba doći iduće godine na proljeće.

- Mislila sam da nikad više neću razmišljati o tome pa sam malo u čudu. No to su slatke brige - zaključila je, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:18