DENISS GRGIĆ

‘Hrvatska Megan Fox‘ ponovno u centru pažnje: Bacila se na slikanje, a onda pokazala više nego što je smjela

Priredila je pravi poklon za svoje mnogobrojne pratitelje na Instagramu i oduševila ih

Deniss Grgić

 Instagram/screenshot/

Samo nekoliko dana nakon svog 28. rođendana, atraktivna likovna umjetnica podrijetlom iz Koprivnice, Deniss Grgić, priredila je pravi poklon za svoje mnogobrojne pratitelje na Instagramu.

Poznata i kao "hrvatska Megan Fox", Grgić često objavljuje privlačne fotografije na kojima voli istaknuti svoje atribute, ali nerijetko podijeli i fotografije iz svog umjetničkog ateljea, odnosno, kako slika. Tako je ovog utorka obradovala svoje 94 tisuće pratitelja s nekoliko objava koje prikazuju kako oslikava površine velikih dimenzija. Iako nije poznato u koje će svrhe iskoristiti uprizorene površine, za scenografiju, kulisu ili podlogu nekog budućeg umjetničkog djela, na spomenutim Instagram pričama je pažnju većine privukla njena oskudno odjevena pojava.

image

Deniss Grgić

Instagram/screenshot/

Na prvoj fotografiji je ispružila svoje utegutno tijelo pred projektima na kojima je radila, dok je druga objava kratki video koji prikazuje kako vrijedno radi na svom idućem projektu samo u donjem rublju.

image

Deniss Grgić

Instagram/screenshot/

U intervjuima je često pričala o svojoj profesiji i predanosti slikarstvu, a za Gloriju je početkom godine izjavila kako je "talent oduvijek bio dio nje".

- Svjesna sam talenta i znala sam da je uz taj dar potrebno i učenje da bi se postigao puni potencijal za stvaranje stoga sam se posvetila radu na tom području. U mojoj obitelji likovna umjetnost ima posebnu vrijednost i slikarstvo nam je sastavni dio života, tako da se vrlo rano prepoznalo da sam i ja naslijedila taj talent. Znala sam da imam likovne sposobnosti drugačije od okoline, sva djeca lijepo crtaju, ja jedino znam da sam zaista uživala u tome, izražavala sam se svugdje gdje sam vidjela prostor po kojem bih mogla ostavljati trag bojom, nisam imala ograničenja unutar granica veličine papira, tako sam slobodno crtala po zidovima, pješačkoj stazi, ispitima znanja, a i ekran na televizoru u mojoj dječjoj sobi bio je oslikan temperama - rekla je Deniss.

Podsjetimo, u lipnju ove godine se pohvalila velikim uspjehom - diplomirala je na na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:44