GLASAJTE U ANKETI

Hrvatska može parirati Brazilu na terenu, ali i na tribinama: Tko ima ljepše supruge i djevojke?

Osim na terenu, Brazil je ‘jak‘ i kad su u pitanju supruge i djevojke njihovih nogometaša. No, i Vatreni imaju prekrasne WAGSice

Helena Livaković; Monique Salum; Izabel Kovačić; Maria Julia Mazalli; Iva Šarić

 Instagram

Nogometni div Brazil sljedeći je protivnik reprezentaciji Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Svoj peti naslov svjetskog prvaka osvojili su 2002. kada su pobijedili Njemačku, a na iduća četiri prvenstva zaustavljale su ih europske reprezentacije. Mnogi se nadaju da će to uspjeti i Hrvatskoj. A osim na terenu, Brazil je "jak" i kad su u pitanju supruge i djevojke njihovih nogometaša. Brazilski reprezentativci mogu se pohvaliti prekrasnim boljim polovicama, koje imaju i razne interese. Tako se među brazilskim wagsicama mogu pronaći, uz supermodele, liječnice te inženjerke.

No, kako na nogometnom terenu, tako i na tribinama - Hrvatska može parirati Brazilu. I naši nogometaši mogu se pohvaliti svojim boljim polovicama. Tko će pobijediti na terenu, a tko u izboru najljepše supruge ili djevojke doznat ćemo danas.

Carol Cabrino

Atraktivna odabranica srca braniča Marquinhosa bavi se dizajniranjem odjeće za bebe. Njezina marka odjeće Cabrino Baby vrlo je popularna, a prije poduzetničkih voda, Carol je bila pjevačica. Da zna pjevati otkriveno je u brazilskom reality showu iz 2004., a tada ju je zamijetio i Marquinhos. On se tada 27-godišnjoj ljepotici javio putem Facebooka, a sve ostalo je povijest.

Natalia Becker

31-godišnja ljepotica Natalia Becker upoznala je Alissona Beckera 2012., a vjenčali su se 2015. Zajedno imaju troje djece - Helenu, Mattea i Rafaela. Natalia je inače po zanimanju liječnica. "Mislim da me to razlikuje od drugih nogometaša. A i ako se ne osjećate dobro, bolje vam je da živite s liječnicom nego s modelom", rekao je jednom prilikom ponosni suprug.

Vitoria Schneider Vargas

Zanosna zaručnica braniča Manchester Uniteda Alex Telles je pjevačica i tekstopisac. Njezine pjesme zastupljene su u raznim TV showovima, među ostalim i u Netflixovoj seriji ‘So Se For Por Amor‘. Za Tellesa se zaručila u rujnu ove godine.

Maria Júlia Mazalli

S milijun pratitelja na Instagramu, Maria je jedna od najpopularnijih wagsica na društvenim mrežama. 21-godišnja ljepotica u vezi je s Viniciusom Juniorom, a nazivaju je i ‘modnom kraljicom‘ te je ostvarila brojne poslovne suradnje s popularnim modnim brendovima.

Maria Eduarda ‘Duda‘ Fournier

26-godišnja Duda u vezi je sa zvijezdom West Hama Lucasom Paquetom. Lijepa brineta živi životom prave wagsice - odlazi na glamurozna putovanja i zabave privatnim zrakoplovom te uživa u romantičnim odmorima. Na Instagramu je prati više od 400 tisuća ljudi, a s Paquetom ima dvoje djece - Benicija i Filippu te s njima često pozira na fotografijama.

Monique Salum

Osim što su liječnice, brazilske wagsice, poput Monique Salum, mogu se pohvaliti i diplomom iz kemijskog inženjerstva. Nakon studija na Sveučilištu u Belo Horizonteu, radila je u Centru za razvoj nuklearne tehnologije. Nema sumnje, brazilski nogometaš Fred dobio je jackpot - Monique ima i pamet i ljepotu!

Natalia Rodrigues

23-godišnja Natalia dugogodišnja je partnerica zvijezde Barcelone Raphinha. Raphael Belloli i Natalia Rodrigues, koju nazivaju i Taia, započeli su svoju vezu u ljeto 2021., a poznaju se još otkako su bili tinejdžeri. Upoznali su se 2013. i postali dobri prijatelji. Njihovo prijateljstvo trajalo je dugih 9 godina, a onda se pretvorilo u ljubav, pa je tako u prosincu 2021. Raphinha kleknuo i zaprosio svoju dragu. Vjenčali su se u veljači ove godine na privatnoj svadbenoj ceremoniji.

Lais Moraes

Golman Ederson Moraes upoznao je svoju suprugu, Portugalku Lais, dok je još igrao za Benficu i zajedno su već šest godina. Žive skladnim obiteljskim životom na sjeveru Engleske, a imaju troje djece - Yasmina, Henriquea i Lauru.

Joana Sanz

Supermodel Joana Sanz supruga je nekadašnje legende Barcelone Danija Alvesa, koji je i s 39 godina i dalje važna karika u momčadi Brazila. Sanz je od svog dragog mlađa 10 godina, a postala je poznata nakon što se sa 17 godina prijavila na natjecanje za izbor najljepšeg supermodela na svijetu.

Isabelle Silva

Navijači nogometnog kluba Chelsea jako dobro znaju tko je Isabelle Silva, koja često otvoreno govori o svom suprugu Thiagu kada mu stvari ne idu od ruke. Ona je svog partnera došla podržati i u Katar, a njihovi sinovi Isago i Iago ostali su u zapadnom Londonu te tati pružaju podršku od kuće.

Anna Mariana Casemiro

Casemirova supruga Anna Mariana prilagođava se na život u Manchesteru nakon što je on napustio Real Madrid i ovog ljeta priključio se Manchester Unitedu. 33-godišnja vizažistica pokušava uskladiti privatni život i karijeru te odgaja njihovu 6-godišnju kćer Saru i jednogodišnjeg sina Caia. Par se upoznao 2011., a čini se da se i dalje jako vole.

Izabel Kovačić

Može se reći da je Izabel Kovačić u svijetu poznata kao najpopularnija hrvatska wagsica. Supruga igrača Chelsea Matea Kovačića plijeni pozornost i domaćih i stranih medija svojom ljepotom i poslovnim uspjehom, a mnogi je nazivaju ‘hrvatskom Shakirom‘ zbog njezinih poznatih lokni. Bavi se modnim dizajnom pa je tako 2015. pokrenula liniju organskih i eco-friendly baby proizvoda Lunilou. Posao vodi zajedno sa svojom starijom sestrom Ivanom, ali uvijek stigne i biti najveća podrška svome suprugu.

Helena Livaković

Nema sumnje, lijepa Helena u sigurnim je rukama! Njezin je suprug vratar Dominik Livaković, a oboje privatni život vole držati podalje od očiju javnosti. Helenu su domaći mediji prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle‘, a za svog se supruga vjenčala u lipnju ove godine u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze. Slavlje su nastavili u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima, a pjevali su im Petar Grašo i Saša Matić. Upoznali su se 2017., a na početku su bili samo prijatelji. Zagrepčanka Helena diplomirala je industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Još prije zaruka, Livaković je rekao da je upravo Helena njegova najveća podrška i da ako i promijeni klub, jedino što je važno je da njegova draga ide s njim.

image

Dominik i Helena Livaković

Tomislav Kristo/Cropix/Cropix

Silvija Brozović

29-godišnja Silvija supruga je Marcela Brozovića, a vjenčali su se 2016. godine Aktivna je na Instagramu, gdje je prati više od 16 tisuća ljudi, a često dijeli fotografije iz obiteljskog života, kao i preslatke trenutke sa svojih dvoje djece - Aurorom i Rafaelom.

Josipa Perišić

32-godišnja Josipa Perišić često dolazi na nogometne tribine podržati svog supruga Ivana Perišića, koji je bio prvi junak na utakmici protiv Japana. 33-godišnji igrač Tottenhama i samozatajna brineta upoznali su se još u srednjoj školi, a vjenčali su se 2020. godine u tajnosti u crkvi svetog Mihovila na Šolti. Imaju sinove Leonarda i Luku te kćer Manuelu. Za nju često navode da svome suprugu donosi sreću na utakmicama, a bila je također prisutna na svim utakmicama reprezentacije Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018.

Iris Rajčić

Iris je supruga napadača Marka Livaje, a po zanimanju je osobna trenerica. Atraktivna plavuša najveća je obožavateljica svog supruga, a zajedno imaju dvoje djece.

Marija Pašalić

27-godišnja Marija udana je za nogometaša Atalante Marija Pašalića. Vjenčali su se 2019. na Čiovu. Atraktivna supruga nogometaša ima razne hobije pa se tako bavi i skijanjem te planinarenjem.

Iva Šarić

Lijepa voditeljica zaručnica je Bruna Petkovića, a svoju su vezu otkrili javnosti krajem 2020. godine. Samo mjesec dana kasnije, doznali su da očekuju prvo zajedničko dijete, sinčića Adriana. Njoj je to treće dijete jer iz braka s bivšim nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina. Iva i Bruno upoznali su se krajem 2019. kad je napravila intervju s nogometašem, a on ju je pritom nasmijavao i odgovarao čak i na škakljiva pitanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:14