LIVE SVIRKE

HRVATSKA PJEVA NA JUTARNJI.HR Svirka uživo Petra Graše i Ante Gele: 'Želimo vam donijeti pjesmu i veselje'

 
Petar Grašo
 Marko Todorov / CROPIX

Ovim sam koncertom želio ljudima u život donijeti malo veselja, kako publici tako i samome sebi. Skupa s Antom Gelom želim dočarati taj osjećaj ljepote koji donosi glazba i tu atmosferu koju osjećamo nas dvojica prenijeti drugima. Cilj nam je da se svi skupa zabavimo i bitno mi je da sve bude spontano. Ma znate kako ja to zamišljam?

Glas, klavijature i gitara

Volio bih da se stekne dojam da smo svi zajedno na okupu, na nekoj dobroj zabavi, lijepom tulumu.

Da se svi osjećamo kao jedna velika obitelj.

I to će svima nama uljepšati vrijeme dok se ponovno ne nađemo na koncertima. Ja bih to slikovito opisao, da se dogodi sinergija, baš onakva kad se dobri prijatelji nađu, pa ti bude lijepo, toplo, drago pri srcu – iskreno će Petar Grašo, prvi glazbenik koji otvara live svirke u ponedjeljak 20. travnja u 20 sati na našem portalu Jutarnji.hr kada će se uz klavijature iz svoje sobe povezati s Antom Gelom koji će ga pratiti na gitari.

Uz čašu dobrog vina

Ta je glazbena priča dio kampanje #ostajemdoma. Jutarnji list i Ante Gelo pokrenuli su jedinstveni glazbeni online projekt “Hrvatska pjeva” u sklopu kojeg će putem web stranice Jutarnji.hr, Facebook prijenosa te HT-ova MaxTV-a i MaxTV2GO donijeti glazbu u baš svaki dom, i to ekskluzivne koncerte najpopularnijih domaćih glazbenika.

Grašo otvara ovaj glazbeni serijal kao najveća zvijezda regije pa iako ne zna što će mu u tom trenutku zajedno s Antom Gelom pasti na pamet, publiku će, iz iskustva znamo, obojica svojim odabirom zasigurno oduševiti. A muziciranje i serijali koncerata odvijat će se zahvaljujući našim sponzorima Hrvatskom telekomu i Podravki.

- Bit će to svirka dvojice prijatelja za sve naše prijatelje koji će nas online slušati - kaže Grašo, pozivajući publiku da se uoči nastupa udobno smjeste, natoče čašu dobrog vina i jednostavno uživaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:13