NASTUPI U LISINSKOM

HRVATSKI MAĐIONIČAR JOZO BOZO U HUMANOJ MISIJI Ne propustite dvije predstave za šesto mališana: 'Pripremam mnoga iznenađenja, poklone i nagrade'

 
Jozo Bozo
 Promo

Jedan od najboljih dječjih mađioničara Jozo Bozo nastupa u humanoj misiji za Zakladu 'Hrvatska za djecu'. Dvije donatorske predstave održat će se u četvrtak, 25. listopada u 10 i 12 sati u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski. Nastupi našeg mađioničara dio su proslave deset godina rada Zaklade. Istog dana u Lisinskom će nastupiti i Nina Badrić na rasprodanom koncertu.

Ovom humanom gestom duhoviti Jozo Bozo najavljuje novo druženje i zabavu za šesto zagrebačkih mališana koji će biti gosti predstava.

'U svojih 26 godina profesionalnog rada odradio sam mnogobrojne humanitarne i donacijske predstave na kojima sam brusio svoje zabavljačke vještine. Kroz godine i godine rada shvatio sam da su to predstave koje izvlače samo najbolje iz čovjeka te se uvijek iznova radujem donatorskim projektima. Ovo je moja prva suradnja sa Zakladom, a za nastupe u Lisinkom pripremam mnoga iznenađenja, poklone i nagrade. Ono što neće biti iznenađenje jest da će biti puno smijeha i dobre zabave', izjavio je Jozo Bozo.

Promo

Predstave Joze Boze održavaju se ususret Međunarodnom danu djeteta koji se obilježava 25. listopada. Zakladu 'Hrvatska za djecu' osnovala je Republika Hrvatska, a upravljačka prava i obveze ostvaruje Vlada RH. Svrha Zaklade je promicanje dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece te osnaživanje obitelji u situacijama različitih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih i obrazovnih potreba djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:04