S LJUBAVLJU, UZ MEOW

Hrvatski Rammstein fan club Baby Lasagni darovao kartu za koncert: I to onu ‘najvatreniju‘, tik pred binom!

Marko Purišić na koncertima njemačkog benda koji obožava dosad je bio barem 17 puta. A nova poslastica čeka ga ovo ljeto...

Baby Lasagna i njegova ulaznica za Rammstein

 Privatni album, CROPIX

Lasagnamanija naveliko trese Hrvatsku, a Eurosong ludilo tek je počelo! Zarazna pjesma "Rim Tim Tagi Dim" Marka Purišića, koji nastupa pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, ne izlazi nam iz glave, a iako je mnogi uspoređuju sa zvukom velikog njemačkog Rammsteina, simpatični glazbenik iz Istre, ali i sami Rammstein fanovi, odbacuju bilo kakve tvrdnje o kopiranju.

Štoviše, Marko je u razgovoru za Dalmatinski portal rekao kako mu je velika čast što ga podupire Rammstein zajednica, a otkrio je i kako je na koncertima benda koji obožava dosad bio barem 17 puta. No ulaznicu za ovogodišnju europsku stadionsku turneju, nažalost, nije uspio kupiti jer su se iste ekspresno rasprodale.

Ali zato je tu hrvatski Rammstein fan club koji je našem predstavniku na Eurosongu priredio iznenađenje iz snova. Njihovu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

- Mi iz službenog hrvatskog fan cluba Rammsteinovih fanova - Rammstein Croatia, LIFAD Croatia // rammstein.hr - sretni smo što možemo objaviti sljedeće... Naime, Marko je u intervjuu za Dalmatinski portal izjavio da je tijekom presalea za Rammstein koncerte pokušao kupiti ulaznicu za Rammsteinov koncert u austrijskom Klagenfurtu, no da u tome, nažalost, nije uspio jer su sve ulaznice doslovno odmah bile rasprodane, što možemo i sami potvrditi.

No s obzirom na to da nam je od naše ekipe iz Umaga još otprije poznato koliki je Marko fanatik za bendom, da nam je njegova pjesma odmah zapela za uho i da naš Baby Lasagna toliko odiše super energijom, skromnošću i pozitivom, čast nam je što Marku od srca možemo darovati jedan naš mali poklon paket:

- ulaznicu na Markovo ime za Rammsteinov koncert u Klagenfurtu, sektor (a koji drugi nego...) Feuerzone, odnosno prvi redovi pred binom;

- službeni Rammstein LIFAD Croatia poklon paket koji čine LIFAD Croatia zastava, pin i sticker - izrađeni od samog Rammsteina za hrvatski fan club;

- autogrami članova Rammsteina;

- prikladne zahvalnice i još mnoštvo toga.

Marko, od hrvatskog Rammsteinovog fan cluba uvijek ćeš imati apsolutnu i bezrezervnu podršku. Svim srcem smo uz tebe. Nastavi biti baš takav kakav jesi i donesi nam svima u Hrvatskoj tu pobjedu iz Švedske! Tebi s ljubavlju i uz meow - objavljeno je na Facebook stranici Rammstein Croatia.

image

Ulaznica za Rammstein za Baby Lasagnu

Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:16