ATRAKCIJA NA STADIONU

I svjetski mediji otkrili Ivanu Knöll: ‘Nisam uvrijedila narod Katara. Svi me znaju i odlično su me prihvatili‘

Nikad se nisam bojala da ću biti sputana zbog onoga što jesam, mislim da nikoga ne mogu povrijediti u bikiniju, rekla im je

Ivana Knöll u Kataru

 Tom Dubravec/CROPIX

Ivanu Knöll i portugalski mediji ovih dana počastili su laskavom titulom jedne od najzgodnijih navijačica na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Nakon pobjede Hrvatske nad Japanom, pišu kako si "atraktivna crnka može produžiti boravak u Kataru s obzirom na plasman Vatrenih u četvrtfinale".

Unatoč konzervativnim zakonima u toj zemlji, Ivana, koja s tribina mami uzdahe gledatelja, nedavno je za TMZ objasnila kako dosad u Kataru nije imala problema: "Nikad se nisam bojala da ću biti sputana zbog onoga što jesam, mislim da nikoga ne mogu povrijediti u bikiniju".

image

Ivana Knöll u portugalskim medijima

Screenshot Record.pt

Osim toga, Knöll vjeruje kako su inače oštra katarska pravila, barem kad je odijevanje u pitanju, opuštenija upravo zbog održavanja nogometnog natjecanja.

Popularna Hrvatica tako je za TMZ Sports rekla kako su njezine oskudne kombinacije omiljene među lokalcima. Inače, Ivana nosi vlastitu seksi prilagođenu garderobu zbog čega su se mnogi pitali hoće li se morati suočiti s kaznom zbog pokazivanja previše kože.

- Nisam uvrijedila narod Katara. Mislim da bi svatko trebao odlučiti nositi što god odgovara njegovoj kulturi - izjavila je.

TMZ također piše kako je Knöll prvo "testirala delikatnu situaciju" odjenuvši dugačku haljinu s dubokim dekolteom na prvoj utakmici koju je Hrvatska igrala 23. studenoga, a nakon što je kroz prvenstvo dosad prolazila bez problema, znala je da će moći nositi i otvoreniju odjeću.

- Lokalno stanovništvo mi je potvrdilo da mogu nositi što god želim, ali nisam znala da će moj video s plaže u bikiniju biti tako velika stvar. Cijela država priča o tome. Ovdje me svi znaju, odlično su me prihvatili - zaključila je vatrena navijačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:06