PJEVAČICA SE RAZVODI

I to se dogodilo, Bahra savjetuje Draganu Mirković: ‘Nije baš zgodno da si nisi uštedila novaca...‘

Bahra iz ‘Ljubav je na selu‘ komentirala je razvod regionalne folk pjevačice i nagovara ju da si nađe bogatijeg i mlađeg muškarca

Bahra i Dragana Mirković

 Rtl; Instagram/

Nedavno je u regionalnim medijima odjeknula vijest da se razvodi folk zvijezda Dragana Mirković od hrvatskog biznismena s austrijskom adresom Tonija Bijelića.

image

Dragana Mirković i Tony

Instagram/

Dragana je rekla kako već dugo ona i Toni žive odvojene živote. Ona je s djecom u Beču, a od prošle godine je Bijelić u Opatiji gdje si je kupio nekretninu. S anonimnom djevojkom je započeo novi život, a Republika.rs otkiva da navodno očekuju i bebu.

Za Scenu Story bivša kandidatkinja "Ljubav je na selu", jedno od omiljenih lica gledateljima, Bahra Zahirović komentirala je ovu situaciju popularne pjevačice.

"Na strani sam Dragane Mirković. Nije lijepo da on sad uživa s 15 godina mlađom. Podržavam uvijek prevarenu stranu, bez obzira bila muška ili ženska. Pravedno od njega je jedino to što je dvorac ostavio Dragani i nadam se da će tako podijeliti i ostatak imovine", rekla je Bahra.

image

Dragana Mirković

Instagram/dragana Mirković/

"Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu. Muškarci koji sad imaju oko 50-60 godina rade ovakve stvari jer misle da će mlađe žene biti aktivnije. Godine čine svoje, ali to nije fer prema ženama koje toliko dugo žive sa svojim muževima. Ne podržavam preljube i to nije dostojnost prema braku koji je trajao toliko godina", rekla je Zahirović.

Bahra se osvrnula i na raniju izjavu Mirković o tome kako sad nema novca, pa komentirala da "nije baš zgodno što nema neke zalihe sačuvanog novca".

Na kraju je Bahra uputila savjet Dragani Mirković.

"Savjetovala bih joj da nađe mlađeg, bogatijeg i dobrog u duši te da s njim putuje, uživa jer je to zaslužila. Mlađe je slađe, i neka se toga drži."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 15:19