‘OAED REMIX‘

I Voyage se divi 22-godišnjem najskupljem stoperu, video je hit na YouTubeu: ‘A ja sila na terenu kao Joško Gvardiol‘

Ovaj video zapis u trajanju od minute i 9 sekundi u samo pet dana pregledan je više od 11 tisuća puta

Joško Gvardiol i Voyage

 Profimedia/Screenshot YouTube

"Ona hoće belu kožu da je vozi Kabrio, a ja sila na terenu kao Joško Gvardiol. Tu u petoj sam brzini, bebo, vežbam kardio,

ovu kajlu tu na vratu sam po meri pravio. I u kraju kad me vide, stvarno viču: ‘Alal vera‘. Mladi gad je stvarno neko, top eleven, ja sam jedan i stvarno kad ti kažem ovde nema koga ne znam. I na poslednji moj koncert, brate, došla je i Ceca" - tako glase stihovi koje pjeva mladi srpski pjevač Mihajlo Veruović, poznatiji pod umjetničkim imenom Voyage. Riječ je o njegovoj pjesmi ‘OAED remix‘, no sada je na YouTubeu osvanuo video pod nazivom ‘Joško Gvardiol‘. To se svidjelo korisnicima YouTubea koji su taj naziv pozdravili u komentarima na objavu te se slažu da bi mladi hrvatski nogometaš trebao dobiti svoju pjesmu.

Ovaj video zapis u trajanju od minute i 9 sekundi u samo pet dana pregledan je više od 11 tisuća puta.

Inače, ‘OAED remix‘ pjevaju grčki traper Dimitris Giannoulis poznat pod umjetničkim imenom Snik, grčki glazbenik Ivan Greko poznat i kao Don Tiger, albanski reper u Grčkoj Klaudjo Dhespo poznat kao Toquel i srpski pjevač Voyage.

Podsjetimo, mladi stoper, koji ima tek 22 godine, svoj je nogometni put započeo u NK Trešnjevci, zatim je prešao u Dinamo, a Leipzig je prije četiri godine za njega platio 19 milijuna eura. Prošlog je ljeta prešao u Manchester City za nevjerojatnih 90 milijuna eura te tako postao drugi najskuplji stoper na svijetu, odmah iza Harryja Maguirea. Njegov je transfer Manchester United 2019. platio četiri milijuna eura više.

image

Joško Gvardiol

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:09