NOVI ALBUM ‘SAD‘

Ida Prester: ‘Često sam mentalno na krivom mjestu. Ili čekam neku bolju budućnost ili kukam za prošlošću‘

Na albumu se nalaze pjesme ‘Kvar‘, ‘Dodir‘, ‘Sad‘, ‘Ljetna ljubav‘, ‘70‘, ‘Štit‘ i druge...

Ida Prester

 Milica Macanović/

Glazbenica Ida Prester izbacila je svoj prvi solo album "Sad", a u svojoj najnovijoj objavi otkrila je pratiteljima zašto ga je tako nazvala. Na albumu se nalaze pjesme ‘Kvar‘, ‘Dodir‘, ‘Sad‘, ‘Ljetna ljubav‘, ‘70‘, ‘Štit‘ i druge pjesme koje, kako je kazala pjevačica, sadrže puno njoj važnih poruka.

"Ušla sam u ‘zrele godine‘ pa razmišljam o tom pojmu vremena i prolaznosti. Često se ulovim kako sam mentalno na krivom mjestu", priznala je Prester pa objasnila kako ili čeka neku bolju budućnost ili pak žali za prošlošću u kojoj je sve bilo bolje.

"Ili čekam neku bolju budućnost: da mi djeca malo porastu, da napokon uredimo stan, da zaradimo neku lovu, da dođe ljeto... il‘ kukam za prošlošću u kojoj je sve bilo bolje, ja sam bila mlađa, luđa, slušala se bolja muzika, trava je bila zelenija", nabrajala je pjevačica.

Ipak, istaknula je da samo jedan trenutak važan. "A zapravo jedini trenutak na koji imamo utjecaj je SADA. Sada se moramo pokrenuti, ne jučer, niti sutra. I u tom sada moramo početi uživati. To je moja mantra koju si ponavljam svaki dan, koji put uspijem", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 16:22