‘OBRNULA SAM IGRICU‘

Ida Prester dala savjet ženama i oduševila pratiteljice: ‘Jedan trik za sve nas iznad 40...‘

Objasnila je kakvu algoritam ima ulogu u kreiranju nesigurnosti kada su u pitanju navršene određene godine života

Ida Prester

 Ranko Suvar/Cropix

Ida Prester podijelila je na svojim društvenim mrežama trik za samopouzdanje ženama iznad 40 godina. U svojoj je najnovijoj objavi na Instagramu Prester otkrila kako je ona radila na svom samopouzdanju pa onda sa svojim pratiteljima podijelila nekoliko savjeta.

"Jedan trik za samopouzdanje, za sve nas iznad 40", počela je. "Kako sam prešla 40, tako su me društvene mreže počele bombardirati reklamama za pomlađivanje, za estetske tretmane, maltene mi već i proteze nude i pogrebne usluge", napisala je pjevačica.

Prester je objasnila kakvu algoritam ima ulogu u kreiranju nesigurnosti kada su u pitanju navršene određene godine života, a onda je podijelila što je ona napravila po tom pitanju. "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu", kazala je pa dodala da je na Instagramu zapratila žene koje su starije od nje.

"Annie Lennox, Hellen Mirren, Care Blanchett, Jane Fonda, Jennifer Colidge. Sve imaju svoj stil, neke se pomažu korekcijama, neke stare prirodno, ali sve su superherojke koje žive punim plućima u svakoj dobi, uživaju, aktivne su i na taj je način meni lakše prihvatiti moje godine", objasnila je Prester.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 10:53