TEŠKI TRENUCI

Ida Prester podijelila tužnu vijest koja je zadesila njezinu obitelj: ‘Bio je to lijep oproštaj, a nismo ni znali...‘

‘Ovaj Uskrs nam je bio baš lijep oproštaj, nismo ni znali...‘, kazala je na društvenim mrežama Ida Prester

Ida Prester

 /Robert Gašpert

Ida Prester na svom je Instagram profilu uz obiteljski video podijelila tužnu vijest koja je pogodila njezinu obitelj. Naime, Prester je preminuo svekar, otac njezina supruga Ivana Peševskog s kojima ima dva sina - Ria i Roka. Nakon što su se okupili za Uskrs, Riov i Rokov djed preminuo je iznenada.

"Teško je povjerovati da je ovo bilo pred samo tri dana. Slavili smo zajedno Uskrs, kod dede Steve i none slave se svi praznici, i po pravoslavnom i po katoličkom kalendaru. Deda je cijeli život volio slavlja i druženja, samo da se familija okupi...", počela je Prester.

"Nona je napravila genijalnu gozbu, smijali smo se i prepričavali što ima novo u Zagrebu, seka Dea je isprobavala novi šešir i naočale, Rio je pobijedio dedu u tucanju jajcima pa ga je deda ‘ljutito‘ štipnuo po guzi", opisala je atmosferu zadnjeg obiteljskog druženja.

"Život. U sekundi nestane. Ovaj Uskrs nam je bio baš lijep oproštaj, nismo ni znali. Dragi deda Steva, hvala za sve", zaključila je.

Pratitelji su, kao i do sada kada je u pitanju bila neka teška situacija, u komentarima odmah Prester uputili poruke podrške i ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 10:53