GLAZBENA LEGENDA

Idol žena svih generacija stiže u Zadar: ‘Poštujem žene, majke, bake, supruge, kćeri...‘

Zdravko Čolić priprema koncertni spektakl 11. ožujka u Zadru, povodom Dana žena

Zdravko Čolić

 Vanesa Pandzic/Cropix

Kada doista velika glazbena legenda ovih prostora svojim čarobnim glasom na početku koncerta zapjeva "Dobra vam noć, prijatelji, dobra vam noć, dobro nam došli" svi glasovi publike spajaju se u jedan veliki zbor koji od početka do kraja prati svog idola. Emocija, nostalgija, uspomene i ljubav samo su neka od obilježja kojima se Zdravko Čolić spaja sa svojom publikom.

A popularni pjevač upravo je najavio još jedan koncertni spektakl. Povodom Dana žena, 11. ožujka, nastupit će ponovno u Hrvatskoj, u zadarskoj areni, nakon dvostrukog rasprodanog koncerta u Zagrebu. Tajna njegova uspjeha nalazi se upravo u publici koja ga vjerno prati već gotovo 50 godina. Oni su njegova neiscrpna cisterna životnog goriva koja ga puni energijom, drži vitalnim i mladim.

- Ne osjećate teret ni godina ni kostiju ni mišića kad su ispred vas tisuće ljudi, stopljeni s vama, u istoj vibraciji. Ne vjerujem da postoji ijedan posao ili poziv u životu koji toliko djeluje kao eliksir mladosti kao što je pjevanje pred publikom, istaknuo je popularni pjevač, idol žena svih generacija.

image

Zdravka Čolić

Vanesa Pandzic/Cropix

Upravo zato nije mogao propustiti taj poseban datum u njegovom životu. Dan žena ili nekadašnji 8. mart njegov je blagdan koji već četiri desetljeća slavi zajedno s publikom.

- Poštujem žene, poštujem majke, bake, supruge, kćeri... Kako u svojim pjesmama, tako i u životu. Mislim da ih svi moramo poštivati. Nisam sigurno jedini pjevač koji u superlativima pjeva o ženama pa ne mogu reći zašto se mene baš često veže za Dan žena. Pitajte publiku ili medije koji me poistovjećuju s ljubavlju prema ženama, a ja ću se uvijek truditi opravdati to povjerenje, kazao je popularni Čola prilikom najave ovog koncerta.

Zadranke i Zadrani će uz njegove najljepše ljubavne pjesme poput "Ti si mi u krvi", "Produži dalje", "Gori vatra", "Ljubav je samo riječ", "Noć mi te duguje", "Svadbarskim sokakom" i mnogim drugima, uživati na koncertu u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku 11. ožujka 2023. Čolićev upečatljiv vokal, nepresušna energija i emocija s publikom jamče neponovljiv koncert.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Adria Ticket.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2023 12:53