GAF U EMISIJI

Igor Mešin Tamaru Loos ‘prekrstio‘ u Maju Šuput, nije mu ostala dužna: ‘Hvala ti, Frano...‘

- Laganim koracima otpušite ka Maji, rekao je voditelj Igor Mešin, no Tamara se na to nije naljutila već mu je šaljivo uzvratila

Igor Mešin i Tamara Loos

 Ranko Suvar/Cropix

Da Maja Šuput u showu ‘Ples sa zvijezdama‘ Nove TV na mjestu voditeljice ne nedostaje samo nekim televizijskim gledateljima, pokazao je jučer i njen nekadašnji kolega voditelj Igor Mešin. Naime, dok je, nakon ocjena žirija s plesnog podija ispraćao glumicu Petru Kurtelu i njenog mentora Damira Horvatinčića, Mešin je kazao:

- Laganim koracima otpušite ka Maji.

Potom se ispravio i rekao:

- Ne otpušite. Laganim koracima otplešite ka Maji - dodao je Mešin.

image

Maja Šuput

Instagram/Maja Šuput

Tamara Loos to je čula, pa je Mešinu vratila u istom stilu, rekavši:

- Hvala ti, Frano... - kazala je Tamara, aludirajući na televizijskog voditelja Franu Ridjana, koji se od voditelja premetnuo u plesača natjecatelja.

Video tog komičnog trenutka na svom je Facebooku podijelio stilist i kritičar Neven Ciganović.

Podsjetimo, Tamara Loos je ‘u cipele‘ Maje Šuput ove sezone ušla jer je pjevačica odlučila usporiti poslovni tempo, a za svoju je nasljednicu nakon prve emisije imala samo riječi hvale.

- Tamara Loos me vrlo uspješno zamijenila. S guštom sam iz topline svog doma gledala prvu emisiju nove sezone ‘Plesa sa zvijezdama‘ - rekla je nedavno Maja Šuput, koja drugu emisiju u kojoj je Igor Mešin nehotice zazivao njeno ime nije pratila pošto se sa suprugom i sinčićem Bloomom (koji je prošlog tjedna proslavio svoj drugi rođendan), trenutno odmara na pješčanim plažama u Dubaiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:32