LJETO STIŽE

IMA LI HANA NAJDUŽE NOGE DALMACIJE? Huljićeva kći fotografijom s plaže na Instagramu pobrala hvalospjeve: 'Ne znam što je lipše, nebo, more ili ti'

 
 Instagram

Najmlađa članica glazbene obitelji Huljić, 27-godišnja Hana diplomirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu i kako je ranije sama govorila velika joj je želja baviti se skladanjem, a posebno bi htjela pisati mjuzikle.

Njezina je karijera već krenula u tom smjeru, pa je za jednu lutkarsku redstavu sama napisala glazbu i stihove. Ukoliko se kći našeg popularnog hitmejkera, glazbenika, tekstopisca i glazbenog producenta Tončija Huljića odluči za neku drugu karijeru, vjerujemo da bi jako dobro prošla u manekenskim vodama.

Posljednja fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu pokazuje da mlada Splićanka ima duge, vitke noge, kao stvorene za modnu pistu.

'Ne znam šta je lipše u ovom prizoru, nebo, more ili ti', 'Noge do poda', komentari su koje je Hana zaslužila ispod fotografije s plaže.

Na vitkoj liniji pozavidjele bi joj mnoge manekenke. Lijepa Hana prošle je jeseni zaplivala i pjevačkim vodama, otpjevavši duet sa Petrom Grašom 'Srce za vodiča'.

Objavu dijeli Hana (@hana.huljic)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:12