PROGOVORILI

Ines Petrić viđena s 27 godina mlađim misterom: ‘Preraslo je u nešto više, volim visoko obrazovane jer sam i sama takva‘

Dominik Tvorek i Ines Petrić kažu da se podržavaju i da su prijatelji

Dominik Tvorek i Ines Petrić

 Cropix/josip Moler; Screenshot/rtl//

U Zagrebu je održan izbor za Miss i Mistera Gyma, a titule najljepših osvojili su Goldie Anzulović i Stefan Modrić, koji je bio u showu „Braku na prvu”. Brojne zvijezde bile su u publici ovog izbora, a među njima i bivša kandidatkinja emisije „Ljubav je na selu”, Ines Petrić (51), koja je otkrila da „ne pada” na mišiće.

„Nije mi previše bitno da frajer ima mišiće i pločice, ali volim da lijepo izgleda. Moj tip muškarca je onaj koji ima tetovaže, smeđe ili crne oči i najvažnije – karizmu”, rekla je Ines za Story.

Večer je provela u društvu bivšeg Mistera turizma Hrvatske Dominika Tvoreka (24), pa su otkrili prirodu svog odnosa.

„Dominik i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ispočetka smo bili samo poznanici. S vremenom je naš odnos prerastao u nešto više. Dečko je jako drag i kvalitetan te mi je sada jedan od dražih prijatelja. Moram istaknuti kako volim visoko obrazovane momke jer sam i sama takva. Stvarno se super slažemo i između nas je pozitivna energija”, a na njezine lijepe riječi bivši mister nije ostao ravnodušan.

„Podržavam Ines i njezin rad, televizijski i stručni (frizerka). Super je žena, sa stavom, i jako je ugodno društvo večeras”, kazao je Dominik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:28