‘PLES SA ZVIJEZDAMA‘

Influencer u show doveo baku: ‘Želio sam da se nona Rita (77) tako vrati u mladost‘

U novoj emisiji showa na Novoj TV natjecateljima i njihovim mentorima priključili su se obitelj i prijatelji

Marco Cuccurin, Paula Tonković i Rita Laković, Marcova baka

 Nova TV

Peta emisija "Plesa sa zvijezdama" bila je znaku zajedništva. Mentorima i poznatim plesačima su se u nastupima ovaj put pridružili članovi obitelji i prijatelji, pa su umjesto parova svoje vještine pokazali - plesni trokuti.

Sjajna je to ideja jer je emisija bila jedna od najzabavnijih otkako se ovaj show prikazuje kod nas. Svaki trio donio je na pozornicu nešto posebno, zanimljivo, pa i dirljivo, no apsolutna zvijezda bila je Rita Laković, 77-godišnja baka influencera Marca Cuccurina. On, mentorica Paula Tonković i nona Rita otplesali u quickstep, nasmijali, oduševili i raznježili cijeli studio.

- Baka je pristala sudjelovati, nije puno oklijevala. Želio sam da se tako vrati u mladost - rekao je Cuccurin dodavši kako je on čovjek koji voli ići izvan okvira, no za ovu priliku, kada su morali plesati standardni ples, poštuje okvire. Nastup s bakom, svojom najvećom podrškom i najvećom navijačicom "uspomena je za cijeli život". Žiri im je dodijelio visoka 32 boda, a nona je zahvalila i obećala ispeći palačinke svima, čak i poslovično strogom Marku Cibociju koji je ovom plesačkom trojcu dao šest bodova.

image

Daria Lorenci Flatz i njezin sin Mak i Ivan Jarnec

Nova TV

Emiliji Kokić i Patriku Seretinu ove nedjelje pridružila se Emilijina vjenčana kuma i voditeljica plesnih tehnika Petra Seitz. Emilija i Petra poznaju se dugo, njihovo prijateljstvo započelo je kada je Emilija tražila plesačicu i od tada su nerazdvojne. Psihoterapeutska samba, koji je trojac tako nazvao jer Emilija završava edukaciju za tjelesno orijentiranog psihoterapeuta, donijela im je samo 21 bod.

image

Emilija Kokić, Patrik Seretin i Petra Seitz

Nova TV

Glumica Daria Lorenci Flatz, imala je posebnog aduta u "večeri zajedništva". Njezin 14-godišnji sin Mak, plesač je standardnih i latino plesova, a sada je s mamom i njezinim mentorom Ivanom Jarnecom pokazao plesni talent u showu kroz izveo energičnu sambu. Prema riječima Marija Cibocija, bila je to najbolja samba sezone do sada.

- Meni je tvoj osmijeh bio divan. Mislim da ti se ostvario san, bilo je sambastično, bio je užitak gledati. - rekla je Larisa Lipovac i dodala - Mene zanima što će reći Mak, ali mislim da će biti zadovoljan i da će ovo uvijek pamtiti. Osvojili su 33 boda žirija.

image

Maja Drobnjaković, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić

Nova TV

Viktorija Đonlić Rađa bila je finalistica prve sezone "Plesa sa zvijezdama" na Novoj TV te su upravo Viktorija i njezin ples pod mentorstvom Marka Mrkića bili velika inspiracija Maji Drobnjaković. Majina ljubav prema plesu rodila se kada ih je gledala kako plešu. Njih troje otplesali su paso doble, a njihov dramatični nastup oduševio je žiri.

- Tehnički si neke stvari izvela i bolje od Viktorije - rekla je Franka Batelić Maji.

Ani Zaninović i Mariju Ožboltu pridružila se Anina sestra blizanka Lucija, a sjajno su otplesali tango. Sestre Zaninović, čiju je sličnost dodatno pojačala šminka i frizure, te iste haljine, uspjele su prevariti žiri, koji se pri ocjenjivanju obraćao Luciji, umjesto Ani. Lucija je priznala da je bila jako uzbuđena i pod stresom cijeli tjedan, no na kraju je bila presretna što je imala priliku plesati sa sestrom.

image

Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt

Nova TV

Glumici Petri Kurteli i njezinom mentoru Damiru Horvatinčiću priključila se glumica Amanda Prenkaj, njezina prijateljica i „kazališna sestra“ s kojom se iznimno povezala tijekom njihovog studija u Osijeku. Jive koji su izveli zabavio je žiri, a Larisa Lipovac rekla je da je to bio "jive koji će se pamtiti".

image

Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Damir Horvatinčić

Nova TV

Voditeljica Mia Kovačić pridružila se kolegi i prijatelju Frani Ridjanu te su s mentoricom Gabrielom Pilić zaplesali lyrical.

- Ovo je stvarno puno drugačije od svega što sam do sada radila i definitivno izlazim iz zone komfora - rekla je Mia koju Frano, uz dozvolu svoje supruge zove "svojom televizijska žena". Žiri je zaključio da Frani bolje leže standardni i latinoamerički plesovi, nego lyrical.

image

Dario Zurovac, i Helena Janjušević i Laura Konosić

Nova TV

Lyrical su plesali i Dario Zurovac i Helena Janjušević, a priključila im se Zurovčeva rođakinja, mlada balerina Laura Konosić. U koreografiju su uključili mobilne telefone, a razlog za to je što Zurovac, gradonačelnik Svete Nedjelje, svoju mentoricu izluđuje time što stalno "visi na telefonu". Koreografija s porukom o odbacivanju telefona, oduševila je posebno Franku Batelić, dok je Marko Ciboci pohvalio napredak političara, te rekao da je ovaj ples očito njegov forte.

Osebujnom splitskom chefu Mariju Mandariću i njegovoj mentorici Heleni Naletilić, koji su plesali cha cha cha priključila se Mariova supruga, pravnica Mateja Krešić Mandarić. Par je otkrio kako je izgledalo njihovo vjenčanje u Las Vegasu, gdje im je pjevao Elvis. Žiri je pohvalio njegov stav, zabavljački stil, no trio je dobio najmanje ocjene večeri, najslabije ocjene večeri, samo 19 bodova.

image

Mateja Krešić Mandarićm,Mario Mandarić i Helena Naletilić

Nova TV

Posljednji nastup bio je onaj glumice i pjevačice Tare Thaller i mentora Matea Cvenića. S njima je nastupila Tarina prijateljica, arhitektica Nina Mia Čikeš. Otplesali su vatreni paso doble.

Emilija i Patrik, Mario i Helena i Tara i Mateo, bili su parovi kojima je prijetila eliminacija. Žiri je od ispadanja spasio Taru Taller, a nakon zbrajanja glasova gledatelja natjecanje su završili i Emilija i Patrik.

image

Tara Thaller, Nina Mia Čikeš i Mateo Cvenić

Nova TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 22:35