DONOSIMO PREMIJERU

Intiman spot talentirane Aklee Neon s Kanara: ‘Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim‘

Pogled na ocean, vulkanska plaža - u takvim prostorima čiste inspiracije lako je biti intiman sa svime što te okružuje, kaže pjevačica
Aklea Neon
 PROMO

Aklea Neon, osječka vila rime i beata, s Kanara se vratila s novim singlom "Ljudnjak" iz kojega pršti organski bossanova zvuk i sočna ljubavna lirika.

- Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim. Kome nije jasno, neka pogleda naslovnicu singla ili video, slikovito je - kaže Aklea.

Ova eklektična putujuća glazbenica iza sebe ima samo pet singlova i već dvije glazbene nagrade za kantautoricu i izvođačicu 2020. godine. Na Kanarskim otocima provela je nešto više od mjesec dana u umjetničkoj rezidenciji završavajući debitantski album koji izlazi na jesen.

- Imala sam pogled na čisti ocean, vulkansku plažu i pred prozorom ćelavu palmu. U takvim prostorima čiste inspiracije lako je biti intiman sa svime što te okružuje - otkriva Aklea. To je nekako i poruka "Ljudnjaka", one male stvari koje nas u ljubavi raduju, one interne šale, slatke kao med od palme po kojemu su Kanari poznati.

Pjesma je nastala u suradnji s Undular production iza kojega svojim majstorskim organskim zvukom stoji Viktor Volarić-Horvat, koji je s Akleom surađivao i na njezinom debitantskom singlu "Da mi je". Iako poznata po svojim videima s putovanja, novi videouradak najartističkiji je dosad, a suradnike je upoznala putem Facebook grupa za digitalne nomade i Instagrama. Art direktorica bila je Paula Kopczynski, a za snimanje je zaslužan video trojac iz Poljske na čelu s Radoslawom Laganowskim, Mateuszem Dembskim i Radoslawom Furmanekom. Singl "Ljudnjak" možete pronaći na svim streaming servisima.

image
Aklea Neon
PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:42