BUDUĆI DJED

Iskreni Tonči Huljić: ‘Ja sam potpuno nesposoban za normalan život. Ne znam ni jaja oguliti, samo mi muzika ide‘

Tonči će u srpnju nastupiti na Ljubljana festivalu, a prije toga će svoju Pop misu izvesti u Zagrebu

Tonči Huljić

 Mario Poje

Tonči Huljić krajem lipnja u Zagrebu će izvesti prvu pop misu u svijetu, a za IN Magazin progovorio je o tome koliko je vjera važna u njegovu životu, ali i da je pravi hipohondar.

"Počeo sam čitati neke znakove, počeo sam neke stvari primjećivati i onog trenutka kad shvatiš da nema slučaja - povjeruješ. Ne mogu kazati da sam bio takav do prije 10 do 12 godina, onda, eto, tako te obuzme i postaneš ovisnik, s vjere se ne možeš skinuti", kaže Huljić za IN Magazin.

Ne može se skinuti ni s glazbe pa će tako 12. srpnja nastupiti na Ljubljana festivalu. A prije toga, svoju Pop misu izvest će u Zagrebu.

"Nemam nikakav hobi, ja sam potpuno nesposoban za normalan život. Ja ne znam oguliti jaja, skuhati jaja, pola jaja kad ogulim, pola bacim s tom korom, mene raduje samo raditi muziku", iskren je Huljić.

Njegova kći Hana Huljić skladala je dio mise, a trebala bi sudjelovati i na izvedbi u Zagrebu. Ponosni tata kaže da kao trudnica uopće nije zahtjevna. "Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa", kaže Tonči za IN Magazin i veseli se što će uskoro postati djed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:17