KOMPLICIRANA SITUACIJA

Ispovijest Ivane Paradžiković: ‘E moja ti. Nestala u dva klika! Sve sam pokušala, službeno i neslužbeno...‘

Ivana Paradžiković sada se na ovu društvenu mrežu javila s novog profila

Ivana Paradžiković

 Neja Markicevic/Cropix

Popularna voditeljica Ivana Paradžiković (41), koja trenutno vodi emisiju "Lice pravde" na televiziji Una, sredinom ožujka je nestala s Instagrama, o čemu je Jutarnji list već pisao, a sada je naša objava dobila i službenu potvrdu. Naime, Instagram profil televizijske novinarke i voditeljice bio je hakiran.

Paradžiković se sada na ovu društvenu mrežu javila s novog profila.

- E moja ti. Nestala u dva klika! Sve sam pokušala. Službeno i neslužbeno, ali nema povratka. Na nekoliko godina života on je samo stisnuo 'izbriši'. Budući da sam ja nasjela na foru, možda nekome pomogne ovaj post, jer očito je u pitanju isti lik kao i u slučaju Mate Jankovića i Martine Matušin, jel' tako? Dakle, budući da sam prije nekog vremena prolazila proces autentifikacije, ona plava kvačica pored korisničkog imena, nije mi bilo nimalo sumnjivo kad sam to jutro dobila poruku od Instagrama. Pisalo je da mi je odobrena autentifikacija i samo da kliknem na poveznicu kako bi aktivirala kvačicu. I eto ti đavla. To je bio koban potez jer ti hakeru moraš na neki način dati dopuštenje da te hakira, kliknuti neki link, prihvatiti nekog trojanskog konja. Odmah mi se javio na WhatsApp. Američki pozivni broj. Profilna slika iz animea - Itachi Uchiha. Moj sin kaže očito neki kul haker. Napisao mi je da mi ne želi ništa nažao učiniti sa slikama, profilom, nego samo hoće pare. Na taj način kao zarađuje za život. Budući da mu nisam odgovorila, jer meni nije nimalo kul zarađivati ucjenjujući ljude, lik je ostvario prijetnju i stvarno.. obrisao! Delete nekoliko godina života. I zato… Ja sam Ivana Paradžiković i ovo je moj novi virtualni život – napisala je novinarka na Instagramu i tako započela novu fazu života na popularnoj društvenoj mreži.

Podsjetimo, pred par mjeseci se i poznatom chefu Mati Jankoviću dogodila slična situacija kad je ostao bez svojeg privatnog Instagram profila i bio prisiljen otvoriti novi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:22