NOVO LICE

ISPOVIJEST MLADE NOVINARKE I PJEVAČICE KOJU SU PROZVALI NOVOM LIDIJOM BAČIĆ Nakon nastupa po svadbama ima prvi singl: 'Odbila sam naš poznati bend...'

 

Sanja Azenić, 26-godišnja novinarka Slavonske televizije, magistrica kulturologije i doktorica iz spotova Opće opasnosti, prije desetak je dana objavila spot za svoj prvi samostalni singl “Hoću”. Spot se već naveliko vrti po domaćim glazbenim televizijama, a Sanja trenutačno radi na drugom singlu. Pjevanjem se bavi od drugog razreda osnovne škole, kada je nastupila na prvom natjecanju s pjesmom “Nit kunem, nit molim” Doris Dragović, a u njezinoj obitelji prije nje nije bilo pjevačkih talenata. Zbog atraktivne pojave i pjevačkog stila brzo su se pojavile usporedbe s Lidijom Bačić.

- Poštujem svačiji rad pa tako i njen, ali nije mi uzor. Želim pjevati zabavnu glazbu, želim zabavljati ljude, ali sigurno se radi karijere neću skidati - tvrdi mlada Sanja.

Već nekoliko godina pjeva u bendu s kojim je skupila zavidan broj nastupa, najviše po svadbama, a imala je prilično ponuda za solo karijeru i razne projekte. Tako je trebala postati i članica Učiteljica.

- Čini mi se da u našoj glazbenoj industriji opasnosti vrebaju na svakom koraku. Nisam željela postati dio nekog projekta, gdje bih bila samo brojka na papiru, a za dvije godine me se nitko ne bi ni sjećao. Štedjela sam i dugo radila kako bih mogla potpuno neovisno pokrenuti svoju karijeru - priča Sanja.

Spot za pjesmu “Hoću” prema njezinim je riječima američki, a reakcije su vrlo pozitivne. Riječ je o djevojci kojoj se pokvari automobil pa joj u pomoć priskoči zgodni jogger. Autor teksta i glazbe je Mišo Matijašević Shomy, koju je ovu pjesmu čuvao upravo za Sanju.

Mlada glazbena nada Croatia Recordsa u slobodno vrijeme, kojeg uz stalni posao i rad na karijeri i nema previše, uživa u druženju s prijateljicama i nadoknađivanju sna, a voljela bi više putovati. Najveća podrška su joj majka i dečko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:57