SANDI CENOV U DANU DE

ISPOVIJEST NAJVEĆEG ZAVODNIKA 90-ih Konačno je progovorio o vezi s Fani Čapalijom, ali i kako se razveo od Branke Bebić: 'Probao sam rajski vrt''

 
 Željko Puhovski / CROPIX

Najveći zavodnik 90-ih Sandi Cenov, ovotjedni gost Dana De, ekipi emisije otvorio je dušu u zanimljivom video intervjuu.

Glazbeniku je živahno bilo već u maminom trbuhu, kakve veze ima policija i dolazak Sandija na svijet otkrivamo u showu.

Kao klinac često se selio, mama je ‘trbuhom za kruhom’ Sandija provela skoro svim regijama pa nam objašnjava kako je koji grad i mjesto utjecao na njega kao osobu.

Zagreb, 181119.
Gastro Globus. Avenija Dubrovnik 15.
Snimanje emisije Dan De s gostom Sandijem Cenovom.
Na fotografiji: Sandi Cenov.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX

Opisuje boravak u JNA i kakve je nepodopštine radio. Osim toga dotakli smo se i kazni koje je morao odrađivati zbog svog ponašanja.

Dance era obilježila je njegovo odrastanje i formiranje. Objasnio nam je i što znači izjava: ‘Bio sam zaljubljive prirode i puno sam se davao.’

Samo za Dan De prisjeća se i odgovara na pitanje: ' Je li istina da su fanovi za njim vrištali, a neke djevojke kada bi se s njim upoznale rušile u nesvijest?'

Napokon ćemo riješiti misterij, je li veza s Fani Čapalijom bila marketinški trik i jesu li oni uopće bili cura i dečko?

Zagreb, 181119.
Gastro Globus. Avenija Dubrovnik 15.
Snimanje emisije Dan De s gostom Sandijem Cenovom.
Na fotografiji: Sandi Cenov, Danijel Delale.
Foto: Željko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX

Cenov progovara i o trogodišnjem braku s nekadašnjom Miss Hrvatske Brankom Bebić, kako je brak izgledao i zašto su se razišli.

Objasnio nam je i kako je bilo živjeti u rajskom vrtu u kojem je on živio godinama, a mnogi nisu. Rajski vrt u ovom slučaju znači mjesto gdje su 'živjele' najzgodnije djevojke.

Danas otac dvoje djece, suprug i glazbenik. Najveća podrška mu je supruga Ilina s kojom se je skrasio i uživa u obiteljskom životu.

Cijeli intervju pogledajte u priloženom videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:31