OKRENUO SE DUHOVNOSTI

ISPOVIJEST REPERA STOKE Otkrio kako je pronašao Boga: 'On me spasio od predoziranja i smrti, molitva mi čini dobro, a predbračna čistoća je sjajna'

 CROPIX

U RTL-ovoj emisiji 'Na kavi kod Doris' gostovao je popularni reper Marin Ivanović Stoka koji je nakon višegodišnje borbe s ovisnošću o drogama napokon riješio svoj problem i to nakon što je, kako kaže, spoznao Boga i duhovnost.

- Puno sam puta rekao da je gotovo, pa sam opet pokleknuo, ali se ovog puta stvarno nadam da je gotovo s tom pričom - kazao je Stoka voditeljici Doris Pinčić.

Kazao je kako se nije mogao oduprijeti drogi i kako je zazvao Boga 'kad više znanost nije mogla pomoći'.

- Mediji nam nameću fizičko, slijedimo izopačene trendove, klinci izrastaju bez tradicionalnih vrijednosti, a danas ih je teško održavati. Prošao sam u 18 godina ovisnosti svašta, od psihijatara, egzorcista, terapija, ludnice, komune… Sve što možete zamisliti. Uvijek kažem da je droga savršena stvar s najkatastrofalnijim posljedicama na svijetu. Meni se puno puta dogodilo nešto ružno, ali Bog ima neki drugi plan sa mnom. Mene je iz predoziranja, iz umiranja, vraćao među žive - kazao je Stoka te otkrio da je zato otišao u zajednicu Cenacolo gdje se kroz molitvu i vjeru riješio ovisnosti.

Kazao je da bi teško izašao iz ovisnosti da nije imao ljubav svojih roditelja koji nikad nisu dignuli ruke od njega.

- Radim sa srcem ono što meni čini dobro, a molitva mi čini to dobro - zaključio je Stoka, napominjući da podržava sve koji žive u predbračnoj čistoći kao i da bi i on volio biti ustrajniji u takvim nastojanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:52