MALA BALIE DEE

'ISTI DIDA DINO! GLEDA KAO DINO!' Ella Dvornik pokazala najnoviju fotografiju kćerkice, fanovi iznenađeni sličnošću s neprežaljenim Splićaninom

 
 Instagram

‘Moje malo sve’, kratko i sasvim jasno opisala je Ella Dvornik svoju mjesec i desetak dana staru kćerkicu Balie Dee, objavivši njezinu najnoviju fotografiju, kojom je stvarno rastopila svoje pratitelje, piše Slobodna Dalmacija.

Uistinu prelijepoj djevojčici nisu se mogli prestati diviti: ‘Ooo slatkoće’, ‘Kako je slatka’, ‘Joj preslatka jeeee’, ‘Medek mali’ i slične umanjenice i komplimenti slijevali su se rekordnom brzinom. A onda su drugi, na kojima se većina Ellinih pratiteljica izjasnila isto, sustigli prve.

‘Ona meni toliko sliči na tvog tatu. Ali nevjerojatna mi je sličnost’, ustvrdila je prva. ‘Meni isto’, složila se druga.

‘Baš sam to htjela komentirati. Mali Dino’, napisala je treća. ‘Oči ima Dvornikove 100%’, dodala je četvrta.

My little pickle my everything

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

‘Isti dida Dino️’, ‘Ima look 'zašto praviš slona od mene!?’, ‘Prekrasna...krv nije voda …’, ‘Baš me podsjeća na tvog tatu, taj pogled..cukurek mali’, ‘Ima nešto Dinovo na faci, baš se vidi, onako u očima. I prekrasna je’, tek su neki od više od stotinu komentara koji su zatrpali Ellin zid u manje od sat vremena.

Ella je otkrila i kako se trenutno nalazi u Gorskom kotaru, radi posla i snimanja, kao i da se smrzava, piše Slobodna.

My little human #momlife #love

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:55