U PROGRAMU UŽIVO

Iva Šulentić se rasplakala na spomen dočeka Vatrenih, kroz suze se ispričala gledateljima: ‘Bojala sam se ovoga‘

Želim se zahvaliti tebi i Luki Buliću na odlično odrađenom poslu, rekla je gošća emisije Iva Olivari

Iva Šulentić u emisiji ‘Kod nas doma‘

 Screenshot HRT

U današnjoj emisiji HRT-a Kod nas doma, koju vodi Iva Šulentić, gošća je bila team menadžerica hrvatske reprezentacije Iva Olivari.

Na samom početku razgovora kazala je da se želi zahvaliti koordinatoru dočeka Jošku Lokasu, kao i voditeljima među kojima je bila i Iva.

- Hvala vam puno na čestitkama. Htjela bih zahvaliti svim divnim ljudima, koji su došli na doček, ne samo u Zagreb, nego i u Osijeku, Splitu, Omišu, Zadru i Karlovcu. Hvala im svima što su došli i uveličali taj dan našim igračima. I što su im na neki način zahvalili, za što su oni napravili na nogometnom terenu za našu domovinu. Htjela bih iskoristiti ovu priliku i zahvaliti se koordinatoru ovog projekta Jošku Lokasu, htjela bih se zahvaliti voditeljima - Luki Buliću i tebi (Iva Šulentić) na odlično odrađenom poslu. Mi smo nažalost, svi svjedočili, jednoj, hajdemo reći, medijskoj hajki koja je uslijedila danima nakon dočeka, ali ono što ja mogu reći, a vjeruj mi da je iz prve ruke, da su se igrači osjećali odlično na Trgu, da su bili sretni i zadovoljni i da su s Trga otišli punog srca. Prema tome hvala ti i još ti jednom čestitam na radu koji ste obavili, poručila je team menadžerica Iva Olivari.

Iva Šulentić nakon toga nije mogla suspregnuti suze i trebalo joj je nekoliko sekundi da se pribere.

- Bojala sam se da će do ovoga doći s obzirom da znam da si hrabra žena koja se ne boji reći što misli. Ispričavam se zbog ove reakcije - dodala je Iva kroz jecaje.

Podsjetimo, nakon dočeka nogometaša na zagrebačkom Trgu voditelje su počeli žestoko vrijeđati na društvenim mrežama. Iva se našla na dodatnom udaru jer su mnogi bili u krivu misleći da je Dejanu Lovrenu otela mikrofon i onemogućila mu da do kraja otpjeva pjesmu.

Iva Olivari ispričala je u emisiji kako je ljudi prepoznaju i zaustavljaju na ulici.

- Čak sam i ja postala neka medijska zvijezda, bila sam za Badnjak na Trgu pa su se svi htjeli slikati sa mnom. Nisam ja ni Lovren ni Gvardiol ni Livaković, ali sa svima sam popričala. Ovo je baš sretno razdoblje u našim životima, rekla je Iva.

Ispričala je koja su njezina zaduženja u reprezentaciji.

- Cijela ova emisija ne bi bila dovoljna da opišem što sve radim. Sve što je vezano uz administraciju logistike. Avioni, hotel, prijava reprezentacije u natjecanje, praćenje svih mogućih propisa natjecanja. Ja sam ta koja koordinira, a to moji kolege odrađuju. Da bi se repka okupila, da bi se igrači smjestili, odigrali utakmicu, sve to netko treba odraditi i organizirati, ispričala je.

Prati ju glas da na svaku utakmicu dolazi sa stotinu vrećica, komentirala je voditeljica.

- Uvijek nešto treba nositi, putovnice, kapetanske zastavice... imam ja svoj laptop, ali ja sam papir varijanta. Svi mi se smiju, uvijek imam ruksak i dvije tri vrećice.

Odgovorila je na upit je li prema nogometašima razvila majčinski instinkt s obzirom na to da je s nogometašima već 20 godina.

- Oni su svi divni pozitivni mladići, ja nemam potrebu biti njihova mama, ali povremeno služim kao rame za plakanje, za popiti kavu. Redovito ju pijem s Livakovićem, uvijek sam im na dispoziciji, oni to znaju i funkcioniramo dobro, rekla je.

Govorila je i o djetinjstvu s obzirom na to da se i sama bavila sportom.

- Zahvalna sam što su me roditelji odmalena usmjeravali na sport, bavila sam se uspješno tenisom do 15. godine, bila sam prvakinja Hrvatske i Jugoslavije. Sport te nauči poniznosti, prijateljstvu, pobjedama, porazima..

Iva Olivari na kraju je otkrila koji joj je sljedeći zadatak za Vatrene. Poručila je da sredinom siječnja putuje u Tursku, gdje će hrvatski nogometaši uskoro igrati kvalifikacije za EP.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:55