OSTALE SAMO FORMALNOSTI

IVA TODORIĆ PROGOVORILA O BRAČNOM BRODOLOMU 'Zahvalna sam Hrvoju na svemu. Ne želim od razvoda raditi show, djeca su nam najbitnija'

 
Iva Todorić i Hrvoje Balent 2007.
 Neja Markičević / CROPIX

Iva Todorić (43) rastaje se od supruga Hrvoja Balenta (46) nakon 18 godina braka, potvrdila je to za 24sata. Zahtjev za razvodom podnesen je 12. travnja ove godine i pred njima je još samo formalnost.

- Zahvalna sam Hrvoju na svim ovim godinama braka. Imamo troje djece zajedno i uvijek ću ga poštovati kao njihova oca. Već dugo ne živimo skupa. Razvod je samo formalnost - rekla je za 24sata.

Podsjetimo, Balent je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora, a Iva je u tvrtki koja je pripadala njezinu ocu Ivici Todoriću bila zadužena za marketing. Da je na pomolu ovakav rasplet njihove dugogodišnje veze, naznaku je sredinom prošle godine dala Iva Todorić promjenom prezimena na profilima društvenih mreža.

Hvar, 270714.
Iva Balent, u drustvu supruga Hrvoja i djece, doplovila je danas jahtom Jana do grada Hvara.
Iva je otpratila supruga do Taxi stajalista uoci njegovog povratka u Zagreb.
Na fotografiji: Iva i Hrvoje Balent.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX
Hrvoje Balent i Iva Todorić 2014.

Uskoro bivši supružnici vjenčali su se u tadašnjem hotelu Internacional 2001. i imaju troje djece. Iva je s djecom ostala živjeti u Kulmerovim dvorima u kojima od prošle godine iznajmljuje prostore za vjenčanja, press konferencije i ostale evente. Ipak, ne mogu se unajmiti cijeli Kulmerovi dvori, nego samo prostori prilagođeni za održavanje evenata, što uključuje i dvorište dvorca. U Ivinom je vlasništvu i Čarobna koliba u mjestu Hlevci u Gorskom kotaru koja se također iznajmljuje, pisao je Jutarnji list.

No, čini se da je problemi nisu pokolebali.

Zagreb, 091212.  
HNK, 
Korporacija za telekomunikacije VIP organizirala je Bozicni koncert u Hrvatskom narodnom kazalistu za svoje partnere i prijatelje sa brojnim izvodjacima i uzvanicima. 
Na fotografiji: Hrvoje i Iva Balent, Martina Novosel Todoric, Ante Todoric.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / HANZA MEDIA
Hrvoje i Iva Balent, Martina Novosel Todorić i Ante Todorić na božićnom koncertu 2012. godine, u HNK

- Ne želim od razvoda raditi show. Imamo troje djece zajedno koja su nam najbitnija. Ne ispaštamo mi odrasli ljudi nego djeca - rekla je Iva koja utjehu još uvijek pronalazi u prijateljici, životnoj trenerici Ani Bučević.

zagreb,210401
crkva svetog marka-vjencanje- iva todoric i hrvoje balent
foto:tomislav jankovic
-ziv-
Tomislav Janković / Cropix arhiva
Vjenčanje Ive Todorić i Hrvoja Balenta 2001.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:01