ŠETNJA VISOM

IVA TODORIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI S NOVIM MUŠKARCEM Navodno je riječ o mladiću iz Beograda, viđeni su na krstarenju koje organizira Ana Bučević

 
 INSTAGRAM

Iva Todorić, u javnosti poznatija kao 43-godišnja kći Ivice Todorića, godišnji odmor provodi krstareći Jadranskim morem, a uhvaćena je u popodnevnoj šetnji gradom Visom, u čijem je razgledavanju uživala sama.

Nakon što je u svibnju ove godine i službeno potvrdila kako se razvodi od 46-godišnjeg Hrvoja Balenta, sada je po prvi put snimljena u društvu novog muškarca. Naime, Ivu su uhvatili na Visu, gdje trenutno pohađa predavanja motivacijske govornice Ane Bučević, a društvo joj je na jahti pri tome pravio novi muškarac. Kako Story doznaje iz izvora bliskih obitelji, riječ je o mlađahnom muškarcu iz Beograda, a par je navodno u vezi posljednjih godinu dana.

Još je početkom 2018. godine Iva Todorić otkrila da joj je motivacijska govornica Ana Bučević promijenila život, a nakon što je bila redoviti gost na njezinim predavanjima, kći Ivice Todorića ne propušta niti ljetovanja u organizaciji svoje prijateljice. Grupno ljetovanje, koje Bučević naziva Vortex Cruise, je sedmodnevno savjetovanje na brodu za koje je lani trebalo izdvojiti oko 16 tisuća kuna, dok je ove godine cijena gotovo 17 tisuća kuna.

- Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruisu dobiti mnogo više od očekivanog. Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju ovaj Cruise te u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom čine ovu edukaciju jedinstvenom. Program je u potpunosti otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!" - stoji u opisu ovogodišnjeg cruisea koji se odvija na luksuznom kruzeru President.

Krstarenje je započelo 3. kolovoza u Splitu te, između ostalog, uključuje posjet otoku Galešnjaku, Kornatima, Primoštenu, Visu, Hvaru i Bolu te Braču koji je zadnja točka prije povratka u Split 10. kolovoza.

Ana i Iva se poznaju već godinama, a lani je Iva otkrila da je Bučević pomogla njezinom čudesnom ozdravljenju prije sedam godina.

"Ja sam bila bolesna, imala sam bolesno srce. Nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam svoj život iz korijena", rekla je tada Iva, kojoj je njezina prijateljica i savjetnica bila podrška i kada je prolazila kroz razvod s Hrvojem Balentom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:15