DOBIO VELIKU PODRŠKU

Ivan Herceg otkrio svoju stranu priče, evo što se dogodilo s Novom TV: ‘Moja ‘teška narav‘ uvijek je bila ista...‘

Razlog prekida suradnje poznatog televizijskog glumca i produkcijske kuće nije bio objašnjen u potpunosti

Ivan Herceg

 Instagram/Ivan Herceg/

Glumac Ivan Herceg, poznat po brojnim televizijskim serijama, nakon prekida suradnje s Novom TV maknuo se iz središta medijske pozornosti. Razlog prekida ugovora između glumca i produkcijske kuće nije objašnjen, a dugo nakon toga njegove društvene mreže bile su zatvorene za oči javnosti.

Nedavno je glumac otključao svoj profil i nakon dugo vremena podijelio fotografiju, a u svojoj najnovijoj objavi otkrio je razlog prekida suradnje s Novom TV i ispričao svoju stranu priče. "Samo ovo; tu i tamo objavim neku fotku, ali ni najmanje da bi se o meni pisalo po portalima, pogotovo ne s uvijek istom, već prožvakanom pričom..", počeo je otvarati dušu glumac.

"Moja ‘teška narav‘ je uvijek bila ista, od prvog dana suradnje, pa do desete godine suradnje. Taj ‘otkaz‘ je bio sporazumni prekid suradnje, i to na moj zahtjev, jer više nisam htio raditi u toksičnom okruženju pojedinih sabotera pa je taj otkaz tako i plasiran od određenog dijela medija, samo što mi se nikad nije dalo iznositi moju stranu priče, niti maltretirati javnost, ali s obzirom na to da se ovo sad već dugo i stalno ponavlja, morao sam odreagirati…", otkrio je Herceg.

U komentarima su ga odmah podržali njegovi najvjerniji obožavatelji. "Dobro si odreagirao na provokacije. Iskreno i gospodski", "Vi ste predobar glumac, a oni neka pričaju što hoće", neke su od reakcija u komentarima objave.

Inače, glumac najčešće objavljuje fotografije iz prirode, s putovanja ili treninga. Nikoga ne prati na Instagramu, ali zato njega prati više od 20 tisuća korisnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 11:36